Windows 11-nél a fényerőt, hogy lehet állítani? Microsoft fiokkal lehet az összes funkciót elérni vagy anélkül is lehet? (bővebben lent).
Vettem egy új laptopot, windows 11 van rajta, előre rátelepítették a boltban.
Otthon bekapcsoltam, jómagam win10-hez voltam szokva és ennél tudjátok az a móka, hogy csak microsoft fiokkal lehet használni. Be kell rá jelentkezni. Ennél a win11-nél meg nem kért semmi microsoft fiokot, hanem már lehetett is használni.
Kérdésem: Hozzak létre saját fiokot, microsoft fiok bejelentkezéssel ennél a win11-en? Vagy elég, ha simán így használom "jóparaszt módra", hogy bekapcsolom, sehova nem jelentkezem be, csak használom!
Jó ez így? Így is minden funkciot elérek a win11-en?
A másik kérdésem, azt tapasztaltam, mintha a fényereje a kijelzőnek elég gyenge lenne! Megkerestem a beállításokban és 100%-ra állítottam a képernyő fényerőt, de még így is gyenge. Lehet ezzel kezdeni valamit?
(vagy esetleg, ha fiokot hoznék létre, akkor ott tudnék fényerőt állítani, de lehet ez marhaság? ).
A bal alsó sarok ikonra rákattintottam és azt írja ki, lépjek be microsoft vagy skype fiokkal, hogy elérjek valami vezérlőket!! Miféle vezérlőket?
A Ms fiók megkönnyít sok mindent, cserébe az adataidért. Nem kell bejelentkezni, nem is érdemes, én is offline fiókkal használom, minden funkciója elérhető így is, max jobban el van rejtve.
A fényerős gondban sajnos nem tudok segíteni, notikon általában az Fn + valamelyik funkcióbillentyűvel lehet állítani a fényerőt, aminek a piktogramját megtalálod a billentyűzeten.
Hááát bakker! Akkor lehet, nekem érdemesebb lenne itthon újratelepítenem?
Amikor bekapcsoltam itthon először, akkor még nem csatlakoztam netre, azt írta ki: Aktiváljam a windowst!
De, hogyan,? Nincs lecence kulcsom. A boltban azt mondták két hét múlva elküldik a kulcsot nekem.
Amikor rácsatlakoztam a netre, akkor már azt írta ki, aktiválva van a windows. Digitális licence kulccsal.
Most hol találom a licence kulcsot? Felírnám papírra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!