Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Google Firefoxban más nyelvre...

Google Firefoxban más nyelvre állít: hogyan? Bővebben

Figyelt kérdés

Van most a Google.hu-n valami megújulás el kell fogadni valamit. Nem foglalkoztam vele, most már egy üres ablak jön be ami eltakarja a teljes google részt és csak töltődik.

Firefoxból a címsorba szoktam írni gyorsan ha keresek valamit, de ez viszont a magyar google oldalon kezd el keresni, így az történik amit fentebb írtam. innen úgy léphetek tovább ha mondjuk a címsorban a hu-t átírom ru-nak tehát az orosz google oldalon fog keresni de magyarul, és ekkor nincs ez a kép eltakarás. Vagy ha keresni akarok valamit akkor mindig bepötyögöm hogy google.ru (mindegy mi csak ne a google.hu) esetleg egy gyorsgombot, de nehéz hozzászokni, ill kényelmesebb lenne a címsoros gyors megoldás.

na tehát a lényeg: Firefoxban a GOOGLE magyar keresőjét hogy nevezhetem át az orosz változatra, úgy hogy a firefox még magyar legyen. Csak a kereső változzon.

(A kezdőlap elnevezés teljesen más, nem arról van szó)

2015. nov. 3. 09:54
 1/3 A kérdező kommentje:

Beállítások-----Keresés---Alapértelmezett keresőszolgáltatás, a firefox ezt használja a címsávban és a keresősávban.

na itt kellene valamit állítani de hogyan?

2015. nov. 3. 09:57
 2/3 CspCsj ***** válasza:
Google.hu oldalon nyomj Ctrl+F5 billentyűkombinációt, remélhetőleg kijavítja a hibát.
2015. nov. 3. 16:45
 3/3 A kérdező kommentje:
Természetesen nem használt semmit. Ez csak a lapot tölti újra...erre ott a kis nyíl.
2015. nov. 4. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!