Kepim kérdése:
Mappában nem mutatja az mp4 fájlok hosszát. MI lehet a baj? Hogy tudom elérni, hogy mutassa?
Figyelt kérdés
Letöltöttem mp4 fájlokat a netről, kb 50 percesek, de a mappában nem számolja ki a pontos hosszukat. Minden más tulajdonságot mutat, módosítás dátuma, méret, stb, csak a hosszt nem.2022. júl. 26. 20:19
1/2 anonim válasza:
A videofájl hosszát nem is fogja kiírni. Ugyanis a méretéből nem következik az, hogy hány perces. Egy ugyanakkora méretű fájl lehet 10 perces és 1 órás is, a minőségtől, felbontástól függően. Ahhoz, hogy megtudd, hogy pontosan milyen hosszú, el kell indítanod egy lejátszóban.
2/2 A kérdező kommentje:
Bakker ne már. Minden egyéb videó fájl hossza ki van írva. Valóban nem függ a mérettől,, de hogyne írná már ki. Csak azt nem tudom, hogy pont ezeknél miért nem és mit csináljak, hogy ezeknél is meg legyen jelenítve.
2022. júl. 29. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!