Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem bootol a gép?

Miért nem bootol a gép?

Figyelt kérdés

A proci venti felpörög. A videókártyán nincs venti. A tápban pörög a venti. Cseréltem tápkábelt az se segített. 3 lyukas az elosztó 2-t használok ugye a m9nitor táp és a gép táp nem tudom számít e. A vga kábel jó. A gép szokott egyett pittyenni amikor bekapcsol de most nem csinálja. Hiába probáltam hogy lekötöm a hddt vagy egy ramot kiszedek de nem segitett. Szétszedtem a tápot megnéztem benne a kábeleket mind1ik be volt dugva rendesen. Volt egy 5 lyukas elosztom az szikrázott ezért kidobtuk. Lett egy új 3lyukas elosztó és azota csinálja lehet hogy veletlen egybeesés. Eddig ment a gep rendesen.

Configom

Cpu intel core 2 duo e8500

Gpu geforce 8400 gs

Ram ddr2 4gb 2x2

Tap power atx switching power supply 420w

2022. júl. 21. 12:47
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
Kép van? Vagy se kép se hang?
2022. júl. 21. 12:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hátha nem pittyen az táp probléma is lehet. Írtad hogy szikrázott a konektor, ez lehet a tápegység szűrőkondenzátorainak zárlata is.
2022. júl. 21. 12:54
 3/7 anonim ***** válasza:
28%
Az alaplap megadta magát.
 4/7 A kérdező kommentje:
Nincs kép se hang ez a gons h9gy be se kapcsol
 5/7 anonim ***** válasza:
55%

Pedig valamilyen szinten bekapcsol, mert azt írtad, hogy a ventilátorok forognak. Ha van az alaplapon video, akkor vedd ki a videokártyát és dugd abba a monitort.

Még valami: a billentyűn a NumLock világít bekapcsolás után?

2022. júl. 21. 13:47
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem világított azt hiszem de nem tudom biztosan
2022. júl. 21. 13:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Kérj valakitől egy tuti jó kölcsön tápot, ha azzal nem indul akkor alaplap lesz.
2022. júl. 21. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!