Miért nem bootol a gép?
A proci venti felpörög. A videókártyán nincs venti. A tápban pörög a venti. Cseréltem tápkábelt az se segített. 3 lyukas az elosztó 2-t használok ugye a m9nitor táp és a gép táp nem tudom számít e. A vga kábel jó. A gép szokott egyett pittyenni amikor bekapcsol de most nem csinálja. Hiába probáltam hogy lekötöm a hddt vagy egy ramot kiszedek de nem segitett. Szétszedtem a tápot megnéztem benne a kábeleket mind1ik be volt dugva rendesen. Volt egy 5 lyukas elosztom az szikrázott ezért kidobtuk. Lett egy új 3lyukas elosztó és azota csinálja lehet hogy veletlen egybeesés. Eddig ment a gep rendesen.
Configom
Cpu intel core 2 duo e8500
Gpu geforce 8400 gs
Ram ddr2 4gb 2x2
Tap power atx switching power supply 420w
Pedig valamilyen szinten bekapcsol, mert azt írtad, hogy a ventilátorok forognak. Ha van az alaplapon video, akkor vedd ki a videokártyát és dugd abba a monitort.
Még valami: a billentyűn a NumLock világít bekapcsolás után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!