Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Reinstall után a Win nem...

Reinstall után a Win nem bootol, mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés

Az elején leszeretném szögezni, hogy nCoreos AIO Win 10 installert használtam és Rufussal csináltam bootolható pent, szóval kérüljük légyszíves a habzó szájas "vedd meg a windowst!!" kommenteket, köszönöm.

A héten átvettem a vásárolt Acer Swift 3-as gépemet amit a Telekomtól vettel, ám Win 10 Home rendszer volt rajta ami nem tetszett nekem illetve némelyik játék nem indult el emiatt, úgy döntöttem hogy újratelepítem Win 10 Pro-ra ami sikerült is, a Windows betöltött, a partíciókat szépen megcsináltam (SSD-ről van szó) majd amikor a gép frissítette magát a szoftverek és driverek miatt, illetve amikor feltelepítette a Windows frissítéseket akkor kért tőlem egy újraindítást, amit meg is tettem és az Acer logónál órákig töltött a képernyő, nem csinált semmit és nem akar belépni a Windowsba. Mit tudok ezellen tenni?

2022. jún. 20. 11:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Elrontott installt egy új tiszta installal lehet javítani.

[link]

Home-ról pro-ra pedig úgy váltasz hogy beírod a pro aktiváló kulcsát a telepített home-ba.

2022. jún. 20. 11:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Próbáltam megcsinálni, de a végén azt írja, hogy Hiba történt
2022. jún. 20. 12:02
 3/5 A kérdező kommentje:
Hiba történt az eszköz futtatásakor.
2022. jún. 20. 12:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Most észrevettem azt, hogy csakis akkor tölt be a Windows, amikor bedugom azt a pent, amiről a Win-t telepítettem, ha nem dugom be akkor el sem indul.
2022. jún. 20. 12:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Gondolom, hogy a Microsoft-tól letöltött telepítővel ez nem fordul elő.

Amennyiben "habzó szájas"-nak ítéled ezt a mondatot, pontozz le nyugodten.

2022. jún. 20. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!