Lefagyás, (3-5 percre) annak ellenére, hogy nincs hardver probléma a szerviz szerint és a lehetséges szoftver problémákat pedig az eddigi tudásom szerint próbáltam korrigálni:Bios update, driver reinstall stb. Valaki?
Csk annyit, hogy tesztelték a laptopot és nem hardver probléma van, hanem szoftver kell hogy legyen, de ha értesz a szakzsargonhoz, akkor íme:
Interface User RTSTIU added on (12.12.2012 12:48:09): Standort RGB: Your notebook has been tested intensely. The error announced could neither be observed nor reproduced. BIOS and DMI checked, tested with T&D.
Interface User RTSTIU added on (12.12.2012 12:17:55): Standort RGB: NTF = no technical fault
Interface User RTSTIU added on (12.12.2012 09:17:23): Standort RGB: OS Image requested
Interface User RTSTIU added on (12.12.2012 08:47:15): Standort RGB: Software problem. Recovery running
Interface User RTSTIU added on (05.12.2012 11:32:28): Standort RGB: No TOSHIBA OS installed
Köszi
Megmondom én neked
amit a szerviz lefuttatott az nulla
miota csinálja ?
MIóta kijöttem Angliába azaz két hónapja, és azzal kezdődött, hogy a skype videó beszélgetés lefagyott, a hang elkezdett akadozni, a kép megfagyott aztán a hang is elment és utána homokórázott a kurzor volt amikor több mint 5 percig volt lefagyva. Panaszkodtam a Toshiba szerviznek, mert a gyökerek Angliából elpostázták a gépemet a németországi szervizbe ugyanis nem terveztem hogy hazamegyek, itt meg a szerviz 60 km-re van.
10 nap múlva küldték vissza, hogy nem észlelték az általam feljegyzett problémát....igen ki voltam akadva...telefonon az volt az instrukció, hogy telepítsem a toshiba weboldaláról a display és a webcam drivert.
Ez persze megtörtén és utána rá 5 percre ahogy használtam online filmet, vagy skype-ot lefagyott.
A szervizes fószek arra gyanakodott, hogy pocsék a netünk, de ez a probléma ki van zárva, mert a többieknek nem volt ilyen problémájuk. A gépem 2 éves az éven októberben fog lejárni a garancia, de addig meg használni kellene valahogy...
Ha van valami ötleted, akkor nagyon köszi.
töltsed le
cclenear
és spyware terminátor
futtassad végig őket alapon
innen folyt
Ma beszélgettem skypon és úgy tűnik hogy működik...habár még nem száz százalék, mert van amikor csak hosszabb idő után fagy meg.
Előre is köszi, ha mégis megjelenik a probléma, akkor mindenképpen írok.
Üdv :)
akkor nincs más hátra mind letörölni a skypet és máshonnan leszedni !
yutubos videokhoz meg használj firefoxot vagy operát
toolbarod van a böngészöbe? ha van akor töröld és tiltsad öket a fagyások 70% ért ludasak
Hát az a helyzet, hogy a skypot a hivatalos weboldalról töltöttem le, én csakis firefoxot használok, explorert évente egyszer nyitom meg, de akkor is véletlenül. Toolbarom nincsen, azokat soha nem installálok, mindig kiixelem, ha valami programot töltök le, de egyébként nincsen toolbarom.
Arra gyanakodok, hogy a graphic card szállhatott talán el, vagy nem megy rendesen, mert hogy a képernyőillesztő program nem működik rendesen vagy valami hasonlót írt ki még a múltkor, ja meg azt is kiírta, hogy az asztali ablakkezelő működésképtelenné vált és leállt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!