Hogy lehetne visszaállítani az mkv fájlokat?
Figyelt kérdés
Nagy baj van. A freemake converterrel próbáltam iso fájlt aviba konvertálni és a konverter letöltése közben elállítódott,alapértelmezett lejátszó lett a freemake bármilyen kiterjesztésű videóra. Addig eljutottam,hogy a windows media playert visszaállítottam alapértelmezett lejátszóvá. De a véletlen elállítás előtt az mkv fájlok rózsaszínek voltak és fel is ismerte a gép,lejátszotta őket. Most viszont az összes mkv video helyén a media playert szimbolizáló nyíl van és semelyik mkv videot nem tudja a gép lejátszani. Mit lehet ezzel kezdeni? Remélem van megoldás,nagyon el vagyok keseredve.2022. júl. 16. 18:36
11/16 anonim válasza:
9/ lejátsza. Ahogy írtam; elég az iso-ra duplán kattintani és kimásolni belőle a fileokat. Vagy akár a létrejött új meghajtóról lejátsza bátmelyik program.
12/16 anonim válasza:
Az ISO NEM médiafájl, hanem lemezképfájl.
Magát az ISO-t valóban nem játssza le egy videolejátszó program.
Előbb meg kell nyitni az ISO-t egy lemezképfájl-kezelővel (Windows 10 "gyárilag" tud ilyet, korábban a DaemonTools vagy PowerISO volt gyakori), majd az így megjelent "lemezmeghajtót" megnyitva megjelennek az ISO-ban lévő fájlok.
A legtöbb ISO-t a WinRAR is ki tudja csomagolni.
Egyébként milyen videóanyag ez, hogy ISO-ban van?
13/16 A kérdező kommentje:
Bolondos dallamok mese több epizódja (de egy videoban van az egész). De hiába kattintok kétszer,próbáltam kimásolni a tartalmát de nem nyitja meg.
2022. júl. 17. 09:11
14/16 anonim válasza:
"De hiába kattintok kétszer"
Miért mi történik..?
(hihetetlen hogy az emberek még egy duplakattintást is el tudnak rontani:)
15/16 anonim válasza:
Ha rákattintasz kétszer, akkor elvileg az "Ez a gép" alatt lennie kell egy új meghajtónak, mintha egy CD lenne.
Ha nem működik, akkor WinRARral bontsd ki, mintha egy tömörített fájl lenne
16/16 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm. Megnézem újra a dupla kattintást. Lehet,hogy csak nem jó helyen kerestem volna a kibontott fájlokat,mivel a kattintásnál nem észleltem ilyet,hogy azt írta volna,hogy van olyan lehetőség hogy kibontás. Ha nem sikerül,megpróbálom a winrart.
2022. aug. 4. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!