Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Gyors erősebb gépen gyorsabban...

Gyors erősebb gépen gyorsabban lehet törölt fájlokat visszaállítani?

Figyelt kérdés
Azért kérdem mert adott egy gép 4 mag 4 szálas processzorral de csak 4gb ram van mellette és szeretnék a hdd-ről törölt adatokat visszaállítani de órákba telik egyáltalán valamit is találni.Nekem a fő gépem meg 8mag 16szál 32gb ram van benne.Ezzel mennyivel lenne gyorsabb ha a hdd-t átraknám amiről visszaállítanék?

2021. jún. 2. 12:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg már most is a vinyó a szűk keresztmetszet így nem nyernél semmit. Gondolom nem gyakran csinálsz ilyet. Türelem. Vagy te a fél perces videóban is odapörgetsz a jó részhez? :)
2021. jún. 2. 13:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem lenne gyorsabb.
2021. jún. 2. 14:04
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem azért kérdeztem mert nincs időm de az a kis gép k...a lassú
2021. jún. 2. 15:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Például memóriából is min a 4gb-t megeszi a visszaállító program,igen az is igaz,hogy a hdd is 100%-on megy.
2021. jún. 2. 15:09
 5/5 A kérdező kommentje:
De egyébként az erősebb komolyabb géppel stabilabban menthetné a törölt fájl visszaállító szoftver a6z adatokat mert itt a gépen amit írtam minden lassú meg a program sem teljesen stabilan működik.
2021. jún. 2. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!