Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem működik semmi a...

Miért nem működik semmi a gépen a YouTuben kívül?

Figyelt kérdés
Ez a gép gyors/jól működő. Viszont az a probléma, hogy semmit nem nyit meg a YouTuben kívül. Megnyitom a Googlet és bármit beirok azt írja ki, hogy a webhely nem található. A YouTubet megnyitja és a videókat is lejátsza, de mást nem lehet rajta csinálni... Mondom szerintem valami beállítási hiba lehet ez, valaki volt már ilyen helyzetben, ha igen akkor hogyan lehet ezt megcsinálni?

2022. júl. 6. 19:21
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

20

Simán netezhetsz w7-tel és ha még youtube adblockot is telepítesz, reklám sem zavar.

2022. júl. 9. 21:15
 22/29 A kérdező kommentje:
Én ezt értem, de bármit beírok mindig azt írja ki, hogy "a weboldal nem található/az oldal nem áll rendelkezésre" kizárólag csak a YouTube működik, semmi más. erre szeretnék választ kapni, hogy ezt hogyan lehetne orvosolni..?
2022. júl. 10. 23:53
 23/29 anonim ***** válasza:
Chrome, firefox...stb böngészőt használd alap beállításokkal-régi profilokat töröld.
2022. júl. 11. 08:18
 24/29 A kérdező kommentje:
Használnám, de ahhoz előbb telepítenem kéne, és ahogy mondtam csak a YouTube működik. (Chromen keresztül)
2022. júl. 13. 22:45
 25/29 anonim ***** válasza:

Letöltöd valakinél pendrivrera és otthon telepíted....ennyire nem komplikált ez.

[link]

Görgetsz lefelé, katt a "letöltés"....új oldal, katt "letöltés"..letöltötted...

2022. júl. 14. 08:48
 26/29 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam. De amikor kidobta az "új oldalt", akkor azt írta ki (amit szokott is) "a webhely nem érhető el"
2022. júl. 18. 13:09
 27/29 anonim ***** válasza:
Tedd fel újra a windowst, valami el van tekerve nálad benne szerintem.
2022. júl. 18. 20:38
 28/29 A kérdező kommentje:
Megcsinálttam egy mesterrel, de ő sem tud mit csinálni...
2022. aug. 3. 17:32
 29/29 anonim ***** válasza:
Akkor nem mester csak mekk;)
2022. aug. 4. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!