Miért nem működik semmi a gépen a YouTuben kívül?
Figyelt kérdés
Ez a gép gyors/jól működő. Viszont az a probléma, hogy semmit nem nyit meg a YouTuben kívül. Megnyitom a Googlet és bármit beirok azt írja ki, hogy a webhely nem található. A YouTubet megnyitja és a videókat is lejátsza, de mást nem lehet rajta csinálni... Mondom szerintem valami beállítási hiba lehet ez, valaki volt már ilyen helyzetben, ha igen akkor hogyan lehet ezt megcsinálni?2022. júl. 6. 19:21
2/29 anonim válasza:
Szülőket már kérdezted? Milyen volt a bizid? :DDD
3/29 A kérdező kommentje:
2/1 - Nincs rendesen beállítva az idő/dátum. Lehet hogy ez a baj? Csak mert ha ez a baj, akkor a YouTube hogy működik? De egyébként, nem. Nincs rendesen beállítva a dátum.
2/2 - Már nem járok iskolába, szezon munkát csinálok 17 éves vagyok!
2022. júl. 6. 20:32
4/29 P.O.C. válasza:
Állítsd be a dátumot, szükséges a netezéshez a tanúsítványok helyes kezelése miatt.
5/29 A kérdező kommentje:
Windows 7es gépünk van. Beállítottuk az időt és a dátumot is, de semmi nem változott. Az a probléma, hogy nem tudunk angolul. Valószínűleg a tűzfal van nagyon magason
2022. júl. 6. 20:38
6/29 A kérdező kommentje:
De a tűzfallal lehet, hogy tévedek
2022. júl. 6. 20:39
7/29 P.O.C. válasza:
Akkor meg az a baj, hogy Windows 7 -et használsz. 2020 -tól nincs hozzá terméktámogatás. A csapból is az folyt, hogy cserélje le, aki még azt használja. Nem véletlenül.
8/29 A kérdező kommentje:
Oh értem! Köszönöm a segítséget! Ezt nem tudtam
2022. júl. 6. 20:54
9/29 anonim válasza:
#7 szóval az a windows 7-es gépem ami tegnapelőtt még megnyitotta az oldalakat rendesen az ma már nem fogja? Na, mindjárt ki is próbálom.
10/29 A kérdező kommentje:
Most akkor mivan? Működik vagy nem működik a Windows 7es gépek? Kérlek ne zavarjatok össze, ha lehet
2022. júl. 6. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!