Miért nem működik a YouTube app hirtelen a telefonomon? Minden megoldást próbáltam, eddig semmi.
Elég régi, Samsung Ace La Fleurom van. Az alap YT app-ot használtam, végig, mert az eszközmemória kicsi. A Play Áruházat is mindig kitöröltem, mert csak a helyet foglalta, ha véletlenül leszedte magát. Egy napja viszont nem tölti be a YouTube-ot. Először valami 410-es hibakódot írt, aztán átváltott erre:
"Hiba törtétn az indításkor. Ellenőrizd a hálózati kapcsolatot és a rendszeridőt."
Angol meg magyar oldalakon is néztem, állítotam át az időt online frissítésesre, töröltem minden böngésző eredményét, alapértelmezettre visszaállítottam, kivettem a simet, de semmi.
Olvastam valamit a host file-okról, és el is értem oda, hogy megtaléltam őket, de ott a leírt alap számsoron kívül nem volt más.
Valakinek ötlet? A YouTube volt az értelme ennek a kis szaros telefonnak ;--;
Ha használod a keresőt vagy a megfelelő témakörben nézel utána (elektronikus eszközök/mobiltelefonok, hiszen ez egy telefonos kérdés), akkor ezt találod:
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
Megszűnt a lejátszó támogatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!