Miért nem működik semmi a gépen a YouTuben kívül?
#9: Pontosan, ez előfordulhat. Mivel nem frissül, bármikor kijátszanak egy ismert be nem foltozott biztonsági rést, amivel úgy összefossa magát a géped, hogy elfelejt normálisan működni, egyik napról a másikra.
Kérdező: frissítsd Windows 10 -re, még mindig legálisan, ingyenesen megtehetted. Megoldja majd a gondot.
Az xp is megy a neten enyhe korlátokkal csak a tufa win10 ökrök nem képesek használni, mert ész is kell hozzá.
Semmi gond a wint7-tel, minden működik rendesen-mindenhol.
Bizonyára eltoltad valami letöltéssel a rendszert akár.
Telepítsd újra, háziasan hitelesítsd bár az se fontos, így max fekete asztalod lesz nélküle.
Esetleg tegyél fel egy új böngészőt...chrome vagy firefox.
XP.. :D
Ész inkább ahhoz kell, hogy felfogd, mikor járt el az idő valami felett. Gondolom 2010 -ben Windows 98 -at használtál, 2022 -ben meg használod a nála 2 évvel újabb rendszert. Gratulálok! Nőjetek össze vele, nekem jó a Windows 11. XP -t, 7-et csak szigorúan teszt célzattal, net nélkül.
13
Azért, mert te egy a birkakarámban a többivel és nincs értelmed használni egy rendszert, azért önmagad okold;)
Ha azt mondják, hogy a konnektor nyalva jó, akkor te azt is elhiszed, mert nincs mivel kétségbe vonnod:DDD
#13: Jajj hagyjuk már ezt a lekezelő nagyképűsködést. Te lázadó fajtádnak mindegy, csak ellent mondhasson a fősodornak. Én kipróbáltam mindet, és az alapján döntöttem. Jelenleg a Windows 11 használja ki legjobban a gépem képességeit. Az hogy te még egy leselejtezett céges abakusszal nyomod, amint nem fut 11, az nem az én bajom. Attól még nem kell degradálni a másikat, aki azt szereti használni.
És nem te fújod a passzát szelet, nehogy azt hidd hogy csak te tudsz rajta netezni, mert annyire okosabb vagy mindenki másnál. Nekem is van egy teszt gépem amin hardvereket és szoftvereket tesztelek, azon fel van rakva a 7 és az XP is. És neztezni is tudnak tökéletesen. De driver letöltésnél többre nem használom azokon a netet. Online bankolok, ahol nagyobb pénzek is mozoghatnak. Bocs, de nem vagyok olyan ostoba, hogy elavult nem frissített géppel jelentkezzek be oda. De ha neked az XP a meg a 7 a fétised használd, kit érdekel. De attól még ne buzdítsál másokat is a hülyesége!
15
Pedig az vagy "ottoba", mert még magad is elismerted, használod netre a régi rendszereket..., akkor mégis jók netre:DDD
Told el a szamaradat és beszélgess vele, te "multimilliomos":DDD
Mert te még életedbe nem írtál el semmit. Most meg baromi büszke lehetsz magadra, mert így tudsz valamin csámcsogni, normális érvelés helyett. :D
Attól hogy ki lehet vele menni a netre, még nem jók netre. Nem biztonságos. Ezt szajkózza minden IT biztonsági cég. De te csak használd nyugodtan, majd megszopod egyszer. Persze úgysem annak tudod majd be, és tovább fogod használni, hogy még egyszer beszophasd, mert a fajtád semmiből nem tanul.
17
Puffogj pufika, kijött a lovacskából a citrom:DDD
19
Szerinted, de legalább kulturált vagyok hozzád képest:)
Nem kérek senki vitájából.
Én csak egy kérdést tettem fel, amire választ vártam!
Szóval akkor lehet vagy nem lehet Windows 7-es gépen netezni YouTuben kívül? Vita nélkül, köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!