Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Informatikusok, ti melyiket...

Informatikusok, ti melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

A) Jókor voltál jó helyen, és egy olyan cégnél dolgozhatsz, ahol mondjuk manuális és automata tester-ként megkeresed az 1-1,5 millió közötti nettó fizetést (akár junior vagy medior szinten), viszont a szakmai fejlődésre nem igazán van lehetőséged, azaz nem tudsz szintet lépni cégen belül.

B) Másik cégnél: Van szakmai fejlődésre lehetőséged, hogy szintet tudj lépni - mondjuk fejlesztőnek stb. -, azonban a fizetésed 500-600ezer nettó?

Ezek csak képletes dolgok, csak foglalkoztat a gondolat, hogy ki mit érez fontosabbnak és hogyan látja ezt a helyzetet?

2022. máj. 16. 09:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
450-et kapok 3 év tapasztalattal, német nagynevű cég. Váltanom kéne?
2022. máj. 18. 22:48
 12/18 anonim ***** válasza:

#11 ha jol erzed magad es elegedett vagy azzal a penzzel, akkor miert kene valtanod?

Ha az a kerdesed, hogy kereshetnel-e ennel tobbet 3 ev tapasztalattal, akkor igen, medior savok teteje brutto 1-1.2 milla korul van jellemzoen.

2022. máj. 18. 23:10
 13/18 anonim ***** válasza:
12 igen, erről én is hallottam bár kétkedem azért picit... kkv-nál vagy multiknál jellemző ez szerinted? Multinál vagyok mint írtam, és itt azért nincsenek olyan kiemelkedő fizetések (lehet rossz helyen vagyok)
2022. máj. 18. 23:24
 14/18 anonim ***** válasza:
Multi es multi kozott eg es fold lehet a kulonbseg kompenzacioban. A nemet multik jellemzoen gyengen fizetnek egyebkent.
2022. máj. 18. 23:39
 15/18 anonim ***** válasza:
58%

1-1,5 Misi junior/medior az elég ritka itthon szerintem, mindenesetre nekem

Bőven elég lenne ennyi pénz :D.

2022. máj. 28. 21:36
 16/18 NTBS ***** válasza:
Több pénzt, de nem vagyok informatikus.
2022. júl. 8. 10:40
 17/18 anonim ***** válasza:

melyiket választanátok?

A szőkét.

Ha észak kórea atom-programjában kínálnának munkát akkor ott, vagy az orosz kiberháborús osztagban ha ott fizetnek többet? ;)

2022. júl. 8. 13:30
 18/18 anonim ***** válasza:

Én sajnos a B esetet választottam. És jó 10 évet el is csesztem... megbántam. Persze tök izgi, különleges munkával. Iszonyat sok ismeretre tettem szert, de ezt is inkább a kíváncsiságom és szorgalmam miatt.

De tojhatok a széles spektrumú villamosmérnöki/IT tudásomra (nyáktervezéstől, az FPGA-s és MCU-s fejlesztéseken keresztül, a Linux kerneldriver és Win C/++/# és webes appok fejlesztésekig bezárólag).

Meguntam és váltok inkább egy unalmas webes/mobil frontend keretrendszer fejlesztésre nettó 1,5 millió Ft-ra ... vagyis itt már EUR-ban van a fizetés is meghatározva (külföldi cég). Unalmas lesz és nekem, és favágó munka. De kiöregedtem már abból, hogy a saját elhivatottságomból és kockacukorért élvezkedjek a munkával.

Sok pénz, kevés, de "unalmas" meló. Ez a jó kombó így 40+-osan most már tudom, kb 30 évnyi IT tudással :D (igen, tényleg C64 programozással kezdtem általános iskolában :)

2022. júl. 8. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!