Ti mit választanátok és mi a véleményetek róluk? Melyikből lehet a legjobban megélni szerintetek? ( logisztikai mérnők, informatikus könyvtáros, egészségügyi szervező)
Hát totál különbző területek. Akkor miért pont ezeket szúrtad ki?
Szeintem az inormatikus könyvtáros szakot felejtsd el. Semmi perspektíva benne, hacsak nem a legfőbb vágyad kevés fizetésrt, de sok értékes és jó könyv között dolgoznol, márha találsz munkát ezzel a szakkal.
Egészségügyi szervező (én ezt végeztem többek között),önmagában kevés. Arra jó hogy utána elég tág az MSC szak választék ahol tanulhetsz és meg is állod a helyed. (Mehetsz utána MBA szakra, vezetés szervezés szakra stb..de tanulhatsz egészség politika mesterszakon, népegészségügyi mesteszakon is, de ha pl. egészségügyi szevező ügyvitelszerveő szakirányát választod akkor egészségügyi márnök szak is nyitva áll. Szóval ez egy jó alap, de jó eredményel kell végezned és mindenképpen továbbtanulnod BSc után.
Logisztikai mérnök egy jó választás, önmagában is megállja a helyét, nem keres rosszul, de elég nehéz szak ahogy hallottam.
Remélem segítettem valamennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!