Hogyan lehet 2 routert összekapcsolni ?
Figyelt kérdés
Van egy speedport w724v routerem amiben rossz a wifi része de ezt a szolgáltató nem cseréli ki és én se csérlhetem ki,kényelmi funkció funkcióra hivatkoztak,de van egy másik routerem egy speedport entry 2i ezzel szeretném össze kötni hogy wifi elosztoként működjön .
Hogyan lehetséges ?
2022. ápr. 17. 12:44
11/17 A kérdező kommentje:
Akkor azt meg csinálom amit küldtél semi mást nem kell át állítani?
Akkor a szolgáltatóéval ne csináljak semmit ?
2022. ápr. 17. 16:54
12/17 anonim válasza:
11/ De ellenőrizni kell hogy azon a dhcp a 3-as válasz képe szerint ossza a címeket, vagy legalább 11 felettieket osszon, nehogy a .2 címre kiosszon valamit.
13/17 A kérdező kommentje:
Nem a #10 képéröl beszélsz ?
2022. ápr. 17. 17:21
14/17 anonim válasza:
A #3 as kép gyakorlati megvalósítását látod a #10 es képen a router2 re vonatkozó konfigurálással. De a router1 en lévő beállításokat ellenőrizned kell a #3 as kép szerint, akárcsak azt melyik kábelt hova kell dugni..
15/17 A kérdező kommentje:
Na még anyi hogy a PPPoE jelszót nem tudom az kell hozá ?
2022. ápr. 18. 09:21
16/17 A kérdező kommentje:
Össze raktam a képszerint,beállítotam úgy ahogy irtátok úgy nem működött,vissza állítotam ahogy volt és működik,nem lehet ebből semi a gond ?
A régin kikapcsoltam a wifit.
2022. ápr. 18. 11:21
17/17 A kérdező kommentje:
Meg anyi hogy a webhelyeket nehezen adja be DNS címe nem található azt írja utana frissül oszt jó
2022. ápr. 18. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!