Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan kell vezeték nélkül...

Hogyan kell vezeték nélkül összekapcsolni 2 routert?

Figyelt kérdés
A Telekomtól kapott ADSL routert ADB típusú. Wifi ,,előállítására,, is képes. Van egy Tenda típusú eszközöm is. A kettőt kábel segítségével összekapcsolva mindkét routerről működik a wifi. Azt szeretném megvalósítani, hogy a Tenda routert a ház egyik olyan pontjára helyezem, ahol még gyengén van vezeték nélküli kapcsolat. És a másik router továbberősítené a jelet. Nem tudom,érthető-e,mit szeretnék.

2015. ápr. 8. 18:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem erre tervezték, vagy ad, vagy vesz. Kábellel kell a bemenetet biztosítanod, vagy venned kell erre a célra kitalált eszközt.
2015. ápr. 8. 18:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Hasonlót jelismétlővel lehet csinálni, ami elég drága. Az olcsó alternatíva olyasmi, hogy keresel valami nem túl drága, két rádiós, OpenWRT-támogatott routert, rárakod az OpenWRT-t, és beállítod az admin felületén, hogy működjön repeaterként inkább.
2015. ápr. 8. 18:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Megoldható, csak nem tudom, a routerek támogatják-e.

[link]

[link]

2015. ápr. 8. 19:03
 4/6 Dj.N4tk0 ***** válasza:

A kábelek zavarnak vagy az,hogy egyes helyeken gyenge a jel?

JELERŐSÍTŐT KELL VENNED!

2015. ápr. 8. 19:12
 5/6 Dj.N4tk0 ***** válasza:
2015. ápr. 8. 19:13
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

A kulcsszó: WDS (wireless distribution system).

Ha ezt támogatja a két meglévő router, megúszható repeater (jelismétlő) nélkül.

[link]

2015. ápr. 9. 01:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!