Miért fizetnek az emberek Youtube-prémiumot, amikor a Brave-böngésző ingyen van?
Letilt minden reklámot. Csak le kell tölteni.
Nem értem az embereket.
31,32
Az a baj, hogy alapjaiban nem érted a szolgáltatás lényegét.
A YouTube egy mindenki számára elérhető platform, ahol nagyrészt ugyanazokat a tartalmakat, ugyanolyan minőségben éred el, mint akik ezért fizetnek. Onnantól, hogy te kapsz egy ingyenes szolgáltatást, nem róhatod fel a szolgáltató felé az igényeidet annak érdekében, hogy kényelmesebb legyen a videózás. Ha megtehetnéd, akkor nem volna létjogosultsága a prémium hozzáférésnek.
Az Adblock azért nem illegális, mert semmi jogsértő nincs a tevékenységükben, ők nem a YouTube miatt lettek lefejlesztve. Viszont az téves gondolat, hogy a YouTube nem tett lépéseket, hisz számos adblock bővítményt már simán megkerülnek.
Én is Brave böngészőt használok és közben pénzt keresek vele van pénztárcám is, Honeygain-t is használok pénzszerzésre meg EarnApp-t is pénzszerzésre, természetesen a hivatalos oldaláról kell letölteni ne legyen gond belőle.
És nem a Microsoft oldaláról letöltött Windows használom mert mindig csak frissít orrba szájba károkat tesz (pl: telefonokat nem minden usb-be ismeri fel mindig mert ismeretlen), ezért kell feltenni a hivatalos gyári Revision-t hogy ne legyen frissítés Defender legyen letiltva mert nem kellenek a Microsoft szemetei és elég ingyen használni a Malwarebytes vagy esetleg a Pandát, és sokkal gyorsabb így a rendszer mint ha Microsoft-t használnám.
Ezért írtam hogy nem kell mindenért pénzt adni lehet saját magunknak is pénzt keresni is ingyen vírus mentessen stb.
34
Persze, totál legitim, ahogy a torrentezés is az, egészen addig, míg nem kezded el visszaosztani!
Az már inkább lelkiismereti kérdés, hogy amihez te ingyen hozzáférsz, abba a szerző lehet, hogy több száz munkaórát és rengeteg pénzt tolt bele, mire eljutott hozzád.
"outube és köztem létrejött olyan szerződés, miszerint köteles vagyok megnézni a reklámokat, vagy különben nem használhatom az oldalt?"
"ingyenes volt évekig,majd egyszer csak kitalálták hogy fizetős lesz."
Senkinek sem kötelező youtubeozni. És most sem vagy köteles fizetni, erre szolgálnak a reklámok.
A prémium tagság önkéntes. Még beetetés sincs, mert ingyenesen kipróbálható és le is mondható.
Azt várom, hogy azt mondja valaki, hogy neki jár az ingyenes yt, mert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!