Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért fizetnek az emberek...

Miért fizetnek az emberek Youtube-prémiumot, amikor a Brave-böngésző ingyen van?

Figyelt kérdés

Letilt minden reklámot. Csak le kell tölteni.

Nem értem az embereket.

2022. febr. 18. 14:09
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
0%
Értem, akkor egyetlen kérdésre válaszolj már pls.Akkor miért nem illegális az adblock?
2022. febr. 18. 19:44
 32/63 anonim ***** válasza:
0%
Vagy ha már itt tartunk.Én speciel olyan adblockot használok, ami egy legálisan elérhető bővítmény a Google Chrome-ra.Kinek a tulajdonában áll a Google Chrome?A Google tulajdonában.Na és kinek a tulajdonában áll a Youtube?Úgy van, a Google tulajdonában, ergó nehogy már bemagyarázd nekem, hogyha itt bármiféle megkopasztása zajlana a Yt-nak, akkor a Google nem tenne lépéseket azért, hogy az adblockot betiltsa, sőt ha ez így lenne eleve nem is lenne elérhető.
2022. febr. 18. 20:09
 33/63 anonim ***** válasza:
100%

31,32

Az a baj, hogy alapjaiban nem érted a szolgáltatás lényegét.

A YouTube egy mindenki számára elérhető platform, ahol nagyrészt ugyanazokat a tartalmakat, ugyanolyan minőségben éred el, mint akik ezért fizetnek. Onnantól, hogy te kapsz egy ingyenes szolgáltatást, nem róhatod fel a szolgáltató felé az igényeidet annak érdekében, hogy kényelmesebb legyen a videózás. Ha megtehetnéd, akkor nem volna létjogosultsága a prémium hozzáférésnek.

Az Adblock azért nem illegális, mert semmi jogsértő nincs a tevékenységükben, ők nem a YouTube miatt lettek lefejlesztve. Viszont az téves gondolat, hogy a YouTube nem tett lépéseket, hisz számos adblock bővítményt már simán megkerülnek.

2022. febr. 18. 20:49
 34/63 anonim ***** válasza:
0%
"Onnantól, hogy te kapsz egy ingyenes szolgáltatást, nem róhatod fel a szolgáltató felé az igényeidet annak érdekében, hogy kényelmesebb legyen a videózás." Teljes mértékben egyetértek ezzel az állítással, csak akkor ne legyek már egy kalóznak elkönyvelve, ha egyszer egy olyan bővítményt használok, amit maga a Google hagyott jóvá.Meg akkor ha ez a bővítmény egyszer már adott és legális, hadd legyen már az én szuverén döntésem, hogy használom-e, vagy nem."Viszont az téves gondolat, hogy a YouTube nem tett lépéseket, hisz számos adblock bővítményt már simán megkerülnek." Igen, vannak ilyen adblock bővítmények, én viszont egy olyanról beszélek, ami nem tudom hány ÉVE elérhető a legális bővítmények között.Tehát ha a Google úgy dönt holnap, hogy ezt nem teszi elérhetővé, akkor fizetni fogok a prémiumért.Viszont addig amíg ez egy a Google által is legálisnak kimondott kiskapu, addig hadd használhassam már, anélkül, hogy megvádolnának azzal, hogy én tolvaj vagyok.És ne haragudj, már, meg senki más se, ha én köszönöm, de nem kérek azokból a reklámokból, amik mostanában mennek.Viszont akkor ugyanott tartunk.Semmi jogsértő nincs ebben, tehát pls hadd használjam már anélkül, hogy kimondassék rólam, hogy én bizony pénzt lopok ettől, meg attól a cégtől.Ingyenes?Ingyenes.Legális?Legális.
2022. febr. 18. 21:05
 35/63 anonim ***** válasza:
0%
Már bocs, de nekem ez olyan piszkálódásnak tűnik, "Hogyha én egyszer kifizetem a prémium árát, akkor másnak miért nem sül le a pofájáról a bőr, hogy nem hajlandó fizetni?"Lehet így piszkálódni, de akkor miért fizetsz?Nem kötelezlek rá.Meg attól, hogy ez neked mondjuk magától értetődő, ne legyen már ez rám is igaz.Én így, te úgy.
2022. febr. 18. 21:11
 36/63 anonim ***** válasza:
0%

Én is Brave böngészőt használok és közben pénzt keresek vele van pénztárcám is, Honeygain-t is használok pénzszerzésre meg EarnApp-t is pénzszerzésre, természetesen a hivatalos oldaláról kell letölteni ne legyen gond belőle.

És nem a Microsoft oldaláról letöltött Windows használom mert mindig csak frissít orrba szájba károkat tesz (pl: telefonokat nem minden usb-be ismeri fel mindig mert ismeretlen), ezért kell feltenni a hivatalos gyári Revision-t hogy ne legyen frissítés Defender legyen letiltva mert nem kellenek a Microsoft szemetei és elég ingyen használni a Malwarebytes vagy esetleg a Pandát, és sokkal gyorsabb így a rendszer mint ha Microsoft-t használnám.

Ezért írtam hogy nem kell mindenért pénzt adni lehet saját magunknak is pénzt keresni is ingyen vírus mentessen stb.

2022. febr. 18. 23:40
 37/63 anonim ***** válasza:
100%

34

Persze, totál legitim, ahogy a torrentezés is az, egészen addig, míg nem kezded el visszaosztani!

Az már inkább lelkiismereti kérdés, hogy amihez te ingyen hozzáférsz, abba a szerző lehet, hogy több száz munkaórát és rengeteg pénzt tolt bele, mire eljutott hozzád.

2022. febr. 19. 00:30
 38/63 anonim ***** válasza:
0%
33) a yt mindenki számára ingyenes volt évekig,majd egyszer csak kitalálták hogy fizetős lesz.ha az elejétől fizetős lett volna akkor rendben van,de ez így beetetés.megvárták amíg felfut a platform majd fizetőssé tették.
2022. febr. 19. 05:33
 39/63 anonim ***** válasza:
100%

"outube és köztem létrejött olyan szerződés, miszerint köteles vagyok megnézni a reklámokat, vagy különben nem használhatom az oldalt?"

"ingyenes volt évekig,majd egyszer csak kitalálták hogy fizetős lesz."

Senkinek sem kötelező youtubeozni. És most sem vagy köteles fizetni, erre szolgálnak a reklámok.

A prémium tagság önkéntes. Még beetetés sincs, mert ingyenesen kipróbálható és le is mondható.

Azt várom, hogy azt mondja valaki, hogy neki jár az ingyenes yt, mert

2022. febr. 19. 07:08
 40/63 anonim ***** válasza:
100%
Azt várom, hogy azt mondja valaki, hogy neki jár az ingyenes yt, mert már eddig is ingyen nézte.
2022. febr. 19. 07:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!