Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért fizetnek az emberek...

Miért fizetnek az emberek Youtube-prémiumot, amikor a Brave-böngésző ingyen van?

Figyelt kérdés

Letilt minden reklámot. Csak le kell tölteni.

Nem értem az embereket.

2022. febr. 18. 14:09
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
87%

Etikátlan? Nekik több milliárd Terabájt adatot kell tárolniuk többszörösen (redundancia). Minden egyes videó több Gigabájt lehet. Szerinted ők a boltban ingyen kapják a merevlemezeket, processzorokat? Az alkalmazottak ingyen dolgoznak? Internet: ahhoz, hogy ne szaggasson a több milliárd felhasználónál, több Terabájt/sec sebességű hálózati infrastruktúra szükséges. Ezt ingyen kapják?

A videósok/zeneszerzők a megtekintés után pénzt is kapnak, különben nem adnák ingyen platformra, hanem vedd meg DVD-n.

Szóval te rohadtul ne beszélj etikáról, amikor ingyen akarsz mindent, aminek minden egyes darabja többe kerül, mint magyarország éves GDP-je.

2022. febr. 18. 19:03
 22/63 A kérdező kommentje:

Én úgy gondolom, hogy etikátlan, hogy a pofámba tolják a rengeteg reklámot, és még videók közben is becsúszik reklàm!

Na még azért fizess, hogy ne láss reklámot.

Én a megélhetési videózást eltörölném.

Addig volt jó a YT, amíg nem voltak benne reklámok.

2022. febr. 18. 19:07
 23/63 anonim ***** válasza:
0%
Én adblockot használok és szerintem egyáltalán nem etikátlan a dolog, inkább az az etikátlan, hogy nem tudok úgy megnézni egy 1 óra hosszás videót a Yt-on, hogy ne b...szna a pofámba 6-7 reklámot.1-2 reklámra még azt mondanám, hogy oké, rendben, de néha 5 percenként tolja a pofámba a mini Ferit.Én egy ilyen pénzhajhász oldalt biztosan nem fogok támogatni pénzzel.Pedig a játékokat eredetiben veszem Steamen, nem torrentezem, érdekes ott pl minden gond nélkül meg lehet oldani, hogy ne jelenjenek meg reklámok?Szerintem a Yt úgy is vígan megélne, ha drasztikusan csökkentenék a reklámok számát.És egyébként azt sem gondolom, hogy ezzel én pénzt lopnék el az oldaltól, hiszen pl. torrent oldalak üzemeltetőinél elég gyakran kopog a rendőrség, hiszen illegális amit csinálnak.Az adblock nem illegális, ergo nyugodtan használhatom és mivel nem illegális, ezért a használatával nem károsítom meg a Yt-ot.
2022. febr. 18. 19:14
 24/63 anonim ***** válasza:
68%

"érdekes ott pl minden gond nélkül meg lehet oldani, hogy ne jelenjenek meg reklámok?"

kifizeted a játékot, nem csoda, hogy nincs benne reklám...ellenben yt-n nem fizetsz semmit

2022. febr. 18. 19:17
 25/63 anonim ***** válasza:
63%

Kérdező, te alaposan leragadtál a 2000-es években, amikor hatalmas keletje volt a digitális lopásnak, de azóta eltelt bő 15 év, és igen, vannak szolgáltatások amiért fizetni kell, vagy marad ez a proli, fillérb***ó ügyeskedés. Nincs gond ezekkel az igénytelen megoldásokkal, de a többség inkább fizet a minőségért, ami mennyi is? 1790 Ft/hó? Ezt a pénzt bőven elvered más haszontalan hülyeségre.

Azért kíváncsi lennék, ha a munkahelyed 1x nem utalna fizetést, mondván, hogy szerintük ezt tudod csinálni ingyen is, így etikátlan lenne ezért fizetniük.

2022. febr. 18. 19:21
 26/63 anonim ***** válasza:
0%
"nem csoda, hogy nincs benne reklám" Nem játékon belüli reklámokra gondolok.Nyisd meg a Steamet a böngésződben.Ott sincs reklám egy darab se.
2022. febr. 18. 19:22
 27/63 anonim ***** válasza:
68%

"Ott sincs reklám egy darab se."

mert a steam elcsíp az eladások árából 30%-ot...könyörgöm legalább nézz utána annak amit beszélsz ilyen ostoba csőlátás helyett

2022. febr. 18. 19:27
 28/63 anonim ***** válasza:
0%
25. OMG...Igazad van, tényleg lejárt a digitális lopás/szerzői jogsértés ideje, mikor az ncore, pirate bay mai napig rekordokat döntöget letöltések terén."Azért kíváncsi lennék, ha a munkahelyed 1x nem utalna fizetést, mondván, hogy szerintük ezt tudod csinálni ingyen is, így etikátlan lenne ezért fizetniük." Tudod, a munkáltatóm és köztem létrejött egy szerződés, amely kimondja, hogy amíg a munkámat tisztességgel elvégzem, addig a munkáltató köteles kifizetni a béremet.A Youtube és köztem létrejött olyan szerződés, miszerint köteles vagyok megnézni a reklámokat, vagy különben nem használhatom az oldalt?Nem hiszem.
2022. febr. 18. 19:30
 29/63 anonim ***** válasza:
0%
"mert a steam elcsíp az eladások árából 30%-ot" A rengeteg ingyenes játékok árából is?Most is ugyanott tartunk.6-7 reklámot bőven el lehetne felezni és ugyanúgy meglenne a Yt-nak is a pénze és a felhasználó sem érezné magát annyira kellemetlenül.Igen, igazad van a Steam lecsíp belőle, nem vagyok csőlátású de nézd már meg könyörgöm, hogy premium nélkül és adblock nélkül a Yt manapság szinte használhatatlan annyi a reklám.
2022. febr. 18. 19:35
 30/63 anonim ***** válasza:
90%
A reklámokról az ÁSZF ad tájékoztatást, amit te kérdés nélkül elfogadsz. Az egyéb ügyeskedések melyek eltüntetik a reklámot nem a YouTube-hoz tartoznak, hanem külső programok, bővítmények, tehát erről miért is kellene szerződés?
2022. febr. 18. 19:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!