Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért fizetnek az emberek...

Miért fizetnek az emberek Youtube-prémiumot, amikor a Brave-böngésző ingyen van?

Figyelt kérdés

Letilt minden reklámot. Csak le kell tölteni.

Nem értem az embereket.

2022. febr. 18. 14:09
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
88%
Nekem Spotify-om van, pedig ncore-ról is összevadászhatnám a zenéimet, nem? Szerintem hagyjuk meg mindenkinek a saját preferenciáját, nem kell ezt tovább gondolni.
2022. febr. 18. 14:56
 12/63 anonim válasza:
41%
Attól még hogy tiltja a reklámokat a Brave, egy rakás kaka. Ne csodálkozz majd, ha ellopják a jelszavaid
2022. febr. 18. 15:02
 13/63 A kérdező kommentje:

Miért lenne egy rakás kaka? :D

Mégis 4,7-et kapott Google Playen.

Akkor mégsem olyan rakás kaka...

2022. febr. 18. 15:17
 14/63 A kérdező kommentje:

Ja, és 749 ezer vélemény alapján van a 4,7/5-ös értékelés.

Biztos olyan kaka. 😂

Miért lopnák el az adataimat?

2022. febr. 18. 15:21
 15/63 anonim ***** válasza:
81%

#13:

"Brave deemed most private browser in terms of 'phoning home'": [link]

A többi böngészőhöz képest jobban ügyel az adatvédelemre: [link]

Mivel nyílt forrású, esélyed van arra, hogy átellenőrizd: [link]

2022. febr. 18. 16:11
 16/63 anonim ***** válasza:
66%

"Ezért nem értem, hogy miért fizetnek Yt-prémiumot egyesek."

A politikusaink is így vannak ezzel, nem értik hogy más miért fizet azért, amit el is lehet lopni, és hiába van bizonyíték ellenük, mégis megússzák.

Meg a fekete autósok sem értik, hogy miért kell tötyörögni a forgalomban, amikor lehet előzni a szembe sávban, leállón, bevágni, és sorolhatnám.

Semmi nincs ingyen (az megint más hogy te ezt nem így gondolod). A youtube bevételi forrása az, amit te letiltasz. Azaz ellopod a pénzüket.

Nem tudom hogy állna a szád, ha felépítenél egy internetes bevételi forrást, és mindenki ingyen használná. Kb. mint most a benzinkutak, nem akarsz most egy benzinkutat? Szerintem simán átadnák neked üzemeltetésre, csak írd alá.

2022. febr. 18. 16:55
 17/63 A kérdező kommentje:

Nem lopás, mert én semmilyen pénzt nem kapok belőle.

Teljesen legálisan működik.

Ha illegális lenne, akkor nem lehetne letölteni.

Persze nincs olyan, hogy mindenkinek ingyen van, hanem itt ebben az esetben a felhasználónak ingyenes.

Nekem elegem van a pofátlan, idegesítő reklámokból!

Reklámok nélkül is működne a YouTube.

2005-ben, amikor megalapultak, akkor is működtek, pedig akkoriban nem volt ennyire felkapva a YouTube és sokkal tisztább volt.

2022. febr. 18. 17:20
 18/63 anonim ***** válasza:
64%
Figyelj, én nagyon szkeptikus vagyok minden ilyen szolgáltatással, nagyon meggondolom, mire adok ki virtuálisan akár 1 forintot is. 2019-ben vettem egy új Samsungont, akkor kaptam 2 hónap ingyen YT Premiumot, és kipróbáltam. Egy nap után nem volt kérdés, hogy megér minden fillért. Telefonon direkt az appról használhatom a youtube-ot, nem kell trükkökkel szarakodni. Lezárt képernyővel tudok podcasteket hallgatni autóban és munka közben. Kapok mellé ingyen egy Youtube Music applikációt is, amivel a zenehallgatás is le van tudva, nem kell Spotify és társasira fizetni. És ami nagyon fontos, akárhány eszközre bejelentkezel YT Premiummal, mindeütt reklámmentes lesz. Pl okostévénk is van, az én felhasználómmal, ott sincs reklám ha youtube-ot nézek rajta. Ott nem lehet szarakodni AdBlock-al és Brave-el. Szóval ennyit megér nekem havonta, az idegrendszeremnek jót tesz a reklámmentesség. És a youtube ma az a platform, amitől egy fillért sem sajnálok, megértem, hogy kell nekik a sok reklám, hogy a tartalomgyártók megéljenek, én pedig szívesen kifizetem a havidíjat, mert abból is leosztanak a tartalomgyártóknak.
2022. febr. 18. 17:21
 19/63 anonim ***** válasza:
77%

"mert én semmilyen pénzt nem kapok belőle."

De, a prémium árát spórolod meg. Szóval több pénzed marad annak ellenére, hogy használod.

Lehet ingyen használni, de etikátlan. Mondom ezt úgy, hogy én is Vancedet használok, meg xManager Spotify-t. Ahogy lesz állandó bevételem, tuti ki fogom fizetni.

2022. febr. 18. 17:33
 20/63 A kérdező kommentje:

Zenéért (is) fizetni? Ez komoly?

YouTube-on ingyen van mindenféle zene.

Az okos TV-re rá kell köttetni a laptopot, azon keresztül behozni a Brave-et és akkor működik a dolog.

Ezekért fizetni? Hát, ti tudjátok...

Szerintem az az etikátlan, amit a YT csinálj. A pofánkba tolja a reklámokat és legyárt egy fizetős szolgáltatást...

Szerintem ez az etikátlan!

2022. febr. 18. 17:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!