Nem enged bejelentkezni a Linux Mint OP rendszer. Mi a teendő?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van egy ősrégi laptopom, amit
most poroltam le, és használnám, de nem enged bejelentkezni.
Hozzáteszem: teljesen hülye vagyok a Linuxhoz, tehát elég fegyvertelen vagyok a témában, egyáltalán nem értek hozzá.
A jelszót elfogadja, viszont egy rövid töltés után egyből visszadob a bejelentkezéshez.
Csatolok két képet arról, hogy milyen hibaüzenetet ír ki indításkor.
Előre is köszi, ha segítetek!
2022. febr. 10. 20:16
4/7 anonim válasza:
Behalt a rendszer.
Ha nem igazán értesz hozzá, akkor a legegyszerűbb az újratelepítés.
5/7 anonim válasza:
Ott írja a hibákat. Ha megtelt a lemez, akkor helyet kell felszabadítani, ha meg van elég hely, akkor telepítési hiba, amit egy újratelepítés megoldhat.
6/7 Tom Benko válasza:
Sajnos a hibaüzenet nagyon nem látszik. Pedig az lenne a lényeg. Terminál, #df -hs mit mond?
7/7 anonim válasza:
Upstart? Jó régi rendszer lehet, már ha gyárilag upstart van rajta. Egy live-CD (pendrive) indítással érdemes leszedni róla a hasznos fájlokat, és újratelepíteni. Mik a gép paraméterei?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!