Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Rajzfilm szinkronizálás?

Rajzfilm szinkronizálás?

Figyelt kérdés
Lenne egy 26 részes rajzfilmsorozat,ami arab nyelven van fent a youtubeon. Valaki ebben tudna segíteni,hogy ezeket a részeket (26 video) magyar feliratozással láthassam? Akár ha létezik feliratozó program úgy hogy az arab beszédből magyar feliratot képes csinálni,akár ha valaki értene hozzá és meg tudná ezt csinálni. Ha lehetetlen,elnézést,hogy kiírtam a kérdést.
2022. febr. 2. 09:21
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Hol elérhető magyar szinkronnal?
2022. febr. 2. 12:41
 12/18 anonim ***** válasza:

mivel az arab névből nehéz rákeresni máshol, elvileg ez az:

[link]

[link]

ha rákeressel valami normális névre, talán megtalálod valahol

de hangból vagy égetett feliratból senki nem fog neked magyar szöveget gyártani

2022. febr. 2. 13:57
 13/18 anonim ***** válasza:
Animeaddictson ott a sorozat, ncoreon, pedig a dvd-n kiadott összevágott anyag.
2022. febr. 2. 14:36
 14/18 A kérdező kommentje:
Igen,ez az. De melyik honlapon érhető el magyar szinkronnal a 9. és a 10.rész kivételével,ahol meg is lehet nézni?
2022. febr. 2. 14:37
 15/18 A kérdező kommentje:
Oké,közben megtaláltam az előző választ ahogy írtam.
2022. febr. 2. 14:38
 16/18 A kérdező kommentje:
Animeaddicts-ra regisztrálok,köszönöm. Ncorera pedig meghívó kell úgy tudom. De ha jól értelmezem a 13.válaszból,ott csak a rövid összevágott anyag van fent,ugye?
2022. febr. 2. 14:39
 17/18 A kérdező kommentje:
Sikerült a regisztráció,köszönöm. Utolsó,ha adok emailcímet,ha Te regisztrálva vagy az ncore-on,az összevágott videót le tudnád tölteni és el tudnád küldeni nekem?
2022. febr. 2. 14:46
 18/18 A kérdező kommentje:
Remélem,a sorozatot pedig le tudom tölteni az animeaddicts oldalról.
2022. febr. 2. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!