Szerintetek érdemes lenne vennem egy asus rog gépet?
Figyelt kérdés
Most szeretnék új gépet vásárolni és nézegettem az asus rogokat. Van benne egy rtx 3070 egy ryzen 7-tel, gondolom nem kell magyaráznom, hogy miért tetszik. Csak azaz egy probléma van, hogy alig van benne tárhely, és nem láttam, hogy lett volna-e Sata III csatlakozó. Mivel tudnám bővíteni a tárhelyét?2021. dec. 29. 11:01
1/7 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem odaírni, hogy gamingre szeretnék venni. Ha van más javaslatotok gépre, akkor légyszives küldjetek linket.
2021. dec. 29. 11:02
2/7 anonim válasza:
Én nem szívesen fizetek feleslegesen felárat az ilyen rog cuccokért, de ha neked ez tetszik és a vizuális élményre szükséged van akkor hajrá :)
3/7 A kérdező kommentje:
Milyen videókártyát ajánlanál?
2021. dec. 29. 11:47
4/7 anonim válasza:
Nem a videókartyával van a gond, az RTX3070 az király. Viszont a RoG 3070 az elhanyagolható mértékben jobb egy mezei 3070-től. Egy RoG alaplap teljesen felesleges egy Ryzen7 alá, főleg egy sima egy kártyás gaming PC-be. Kifizetsz feleslegesen tízezreket olyan funkciókért amit az életben nem fogsz használni...
Nagyjaból az összes gyártó gaming márkája ilyen, vakítás mind.
5/7 anonim válasza:
Nekem TUF van. Szinte ugyanazt tudja, mint egy ROG, de lényegesen olcsóbb.
Kb. annyi a különbség, hogy ez nem olyan csicsás.
6/7 A kérdező kommentje:
Megadnád a konfigodat?
2021. dec. 29. 14:51
7/7 anonim válasza:
( látom magamra haragítottam a rog fanokat xD )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!