1440p-re szeretnék gépet építeni és nem tudom mit érdemes először vennem. Monitor vagy hardverek?
Ohh, bocsánat, nem láttam, hogy gamingre :)
A processzor nem a legjobb, ha pl: battlefront 2, akkor a legjobb teljesítmény érdekében cseréld le. De ha videókártya igényes a játék, akkor simán elég ez a processzor
I7 8700-at ne vegyél, nem éri meg már az árát! Olcsóbban kapsz ! Ryzen 7 2700-at! Ami még húzás nélkűl is egy szinten van majdnem az i7 8700-al! A gyári hűtővel meg fel tudod húzni olyan szintre , hogy kicsivel erősebb is legyen! Egy komolyabb lap-táp-procihűtővel meg kb i7 9700 szint felé húzod azt a csoda Ryzen-t! Amúgy a gtx 1080 elég még high beálitásokra is! Viszont 8 gb ram is kevés lehet már!
Én ezeket az alkatrészeket venném:
Ryzen 7 2700
Bocs elkűldtem vénetlen!
Nos ezeket vedd:
Ryzen 7 2700
BQ system power 9 500W bronze minimum! De inkább bq pure power 10,11 600W-t vagy ha ugy van 600W cm -et vennék! Ha csak nincs minimum egy silver tápod!
Lapnak egy x470 vagy legalább egy asrock b450 pro4
ramnak pedig minimum 2x8 gb 3000mhz-set min cl16-sat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!