Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hol és milyen gépet érdemes...

Hol és milyen gépet érdemes vennem használtan? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Nemsokára költözök ki Angliába, és mivel nincs túl sok pénzem, ezért tanácsot szeretnék kérni, hogy inkább itthon vegyek gépet, mielőtt elindulok, vagy pedig inkább ott vegyek egyet használtan? A másik, hogy milyet vegyek, ha igazából csak egyszerű netezésre, zenehallgatásra és filmezésre kellene, semmi extra? Tablet vagy laptop, esetleg pc? Melyikkel járok a legjobban?

2013. szept. 23. 07:27
 1/4 A kérdező kommentje:
Még esetleg az okostelefonra gondoltam, átmenetileg, amíg nem lesz pénzem normális gépre.
2013. szept. 23. 07:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Mindenképpen cégtől vegyél használt gépet, amelyikhez garancia is jár.

Sok ilyen van, de mindenképpen 2 magú procis legyen, legalább 2 GB memóriával, szépséghiba nem számít.

[link]

2013. szept. 23. 14:41
 3/4 anonim ***** válasza:
2013. szept. 23. 14:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem kérdés, hogy kint vegyél használtan! Sokkal olcsóbb a használt cikk, mint nálunk, sőt ha műszaki/informatikai cuccokról van szó, akkor sok esetben az új készülék is olcsóbb, mint nálunk. Használt kereskedés náluk meg annyi, mint égen a csillag. Tabletet én max. 2. eszköznek javasolnék, egy PC vagy laptop én úgy gondolom, hogy kell mellé, méretben a display nyilván nagyobb egy laptop esetében legalább 5 colal, s 10 colos tabletet úgymond főeszközként használni filmre, netre nem túl kényelmes. A tablet arra jó, hogy megnézz pár mailt, pár weboldalt, elolvass pár híroldalt, stb. Ha már kint vagy, de film, show stb terén igényt tartasz magyar tartalomra a torrentezés könnyebb laptoppal, nem mindegy, hogy egy szerencsétlen 7-10 colos tabletre aggatsz rá egy winchestert vagy a laptop belső merevlemezére töltesz le. Nem tudom, hogy mennyire biztos a lakhely, ha nem kizárt a 0.5-1 éven belüli költözés, akkor sokkal könnyebb egy laptopot a hónod alá csapni az utazótáskával együtt, mint "cipelni" a monitort, a gépet, a billentyűzetet stb.
2013. szept. 23. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!