Biztonságos használni a Honeygain pénz keresésre és a Brave böngészőt?
#31 Meg a CPU sebessége is, mert ha lassú a processzor akkor nem sokat számít a normális net.
Egyik ügyfelemnél nemrég húztuk be a Telekom üvegszálát, neki is ilyen Tarr kft. netje volt kicsit jobb mint az Antenna-Hungária. Nem tudom milyen gyors neted van de én bepróbálnék egy 2GBps Telekomos internetet, azzal biztosan menni fog (Ha van lefedettség).
Ott van a Earnapp pawns app is bee network is azok fent vannak Google player is.
Honnan veszed Oroszórszágba megy az adat?
"Ez az alkalmazás gyakorlatilag az ADATAIDAT adja el az oroszoknak."
Tudom, hogy most menő ruszofóbnak lenni (ahogy NoÁr, a magát szervezetnek identifikáló személy is mondja: "mondjuk ki együtt: Putyin egy beteg állat!"), meg "Slava Ukraini", de azért ezt ajánlott lenne alátámasztani.
Ugyanis a Honeygain oldalán sehol sem találni információt a mögötte levő vállalatról, a domain adatai:
rejtettek, az egész hálózatuk az amerikai Cloudflare:
CDN mögé van rejtve.
A legközelebbi, ami talán(???) hozzá köthető, az egy Swarmbytes nevű amerikai cég:
alátámasztja az amerikai eredetet, hogy a Honeygain éves jelentése
főként amerikai ügyfelekről ír.
Akkor teljesen biztonságos az ingyenes alkalmazásokkal pénzt keresni.
Google is eladja adataikat Facebook nCore Netflix, csak egy megoldás van netet meg szüntetni és barlangba élni.
#37 Vannak más kliensek amik mentesek a telemetriától és egyéb baromságoktól és adatvédelem centrikusak :)
#36 Tűzfal blokkolni kívánta, megnéztem a KIMENŐ címet mindjárt vagy 3 Orosz régióra mutatott, ebből mertem sejteni ezt, lehet nincs igazam :|
"Akkor teljesen biztonságos az ingyenes alkalmazásokkal pénzt keresni."
Nem, mivel:
* nem nyílt forráskódú, nem/nehezen átellenőrizhető, nem tudni, pontosan mit csinál
* nincs auditálva független szervezet által
* nem lehet tudni, pontosan ki(k) áll(nak) mögötte (a Swarmbytes-ra történő utalásom csak teória), milyen módon működik
"Google is eladja adataikat..."
Ignoratio elenchi érvelési hiba.
Egyrészt attól, hogy a Google, a Facebook eladja az adatainkat, attól a Honeygain-nek - ami egyébként a weboldalán transzparenciát, átvilágíthatóságot igér(!!!) - még leinformálhatónak kellene lennie.
Másrészt a Google illetve a Facebook mögött behatárolható cégek vannak.
"csak egy megoldás van netet meg szüntetni és barlangba élni."
Mint a #38-as hozzászólásban is írják: vannak alternatívák.
"Tűzfal blokkolni kívánta, megnéztem a KIMENŐ címet mindjárt vagy 3 Orosz régióra mutatott"
Azt csak annyit bizonyít, hogy Oroszországgal is kommunikál, nem azt, hogy orosz tulajdonosa lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!