Biztonságos használni a Honeygain pénz keresésre és a Brave böngészőt?
Unokaöcsémék használják az anyukkal együtt, én most írtam emailt hogy töröljenek.
Unokaöcsémék minden ingyen fiókokkal használják Netflix, Spotify, Tidal, RevisionOS Windows 10, NordVPN stb.
Opera, Opera GX-t is ajánlod?
Milyeneket ajánlasz akkor Vivaldi mellett?
www.vivaldi.com/hu
Olvasd végig az oldalukat, meg tudod miért a legjobb. Én csak ebben bízom. 😊
#18: nem ajánlottam a "Brave böngészővel pénz keresést".
Magát a Brave böngészőre mondtam hogy jó (mivel nyílt forrású, adatvédelemre fókuszáló) - a Rewards programjáról csak azt mondtam, hogy nem sokat nyom a latba, nem fogsz rajta meggazdagodni.
#19: A 2021. évi LXIX. törvény 6. §-ának (mely az 1995. évi CXVII., személyi jövedelemadóról rendelkező törvényt módosítja) értelmében a "Kriptoeszközzel végrehajtott ügyletből származó jövedelem" után is kellene adót fizetni, viszont:
"Ügyleti bevételt nem kell megállapítani, ha az ügyletből származó bevétel a minimálbér 10 százalékát nem haladja meg, feltéve, hogy a bevétel megszerzésének napjára más, azonos tárgyú ügyletből a magánszemély nem szerez bevételt, továbbá az adóévben e bevételek összege a minimálbért nem haladja meg."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!