Egy MAC rendszeren hol tudom úgy megváltoztatni a külső merevlemez rendszerét, vagy nem tudom mit kell, hogy törölhető legyen róla bármi?
Figyelt kérdés
Így nem enged törölni semmit, ahogy most van... Formázással minden megoldható tudom, de akkor elveszik minden, ami kell róla.tegnap 17:48
1/5 anonim 

válasza:

Hát igen... előbb tudni kellene, hogy mit akarsz elérni, utána kérdezni.
2/5 anonim 

válasza:

3/5 anonim 

válasza:

Szerintem váltsál vissza windowsra, ha mac-en még egy filet sem tudsz törölni.. 😊
4/5 A kérdező kommentje:
1/3 Leírtam normálisan, érthetően, hogy mit szeretnék. TÖRÖLNI róla pár filet, de ahogy most van formázva nem engedi sajnos.
3/3 Te meg igazi Magyar cinikusság helyett inkább leírtad volna, hogy hogy töröljem, ha NEM ENGEDI... Lehet, hogy te sem vagy olyan okos, hogy ezt IS tudod?? Ha meg igen, akkor itt az idő, hogy segíts is a közösségnek, aminek tagja vagy... ;)
2/3 Neked köszönöm a segítséget!
ma 02:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!