Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ezt a termékkulcsot el fogja...

Ezt a termékkulcsot el fogja fogadni ilyen esetben?

Figyelt kérdés
Win 7 Enterprise-om van, aminek a aktiválásáért nagyon nagyon keveset "fizettem". készülök első win 10-emet felrakni usb telepítőt csináltam hozzá. kérdés hogy amit most látok megjelenő termékazonosítót elfogadná a win10-es telepítő? vagy pedig ... még régen volt olyan hogy win7-esek ingyen válthattak valahogy win 10-re adatvesztés nélkül, ha még az a lehetőség létezik egyáltalán és megcsinálnám, oké, érzékeli hogy eredeti a tízes, és aztán az usb bootos újrahúzás?
2021. okt. 7. 21:57
 1/6 anonim ***** válasza:

A produkey nevű kis programmal olvasd ki a kulcsot - és azt add be a 10-esnek.

Csakis tiszta telepítéssel érdemes, és formázni, majd törölni is kell a partíciókat (mert a 10-esnek nem 350 mega rendszer számára fenntartott partíció kell).

Ha meg nem aktiválja be magát, akkor a 4-es módszerét is lehet alkalmazni.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__..

2021. okt. 8. 05:52
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem mész semmire lopott termékkulcsal. Enterprise verzió amúgy sem használható magánszemélyként.

Vegyél online pro licenszet, ma már van olcsón ilyesmi..

2021. okt. 8. 09:49
 3/6 A kérdező kommentje:
inkább azt nézegettem hogy veszek egy OEM licenszű kulcsot valami hivatalos helyrőlpár ezerért, de utána olvastam arról is negatívat szóval :(
2021. okt. 8. 10:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Szervizben vettem egy laptopot (használt), a Windows 10 aktiválása digitális, ez mit jelent?
2021. okt. 8. 21:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyébként Pro van rajta.
2021. okt. 8. 21:29
 6/6 A kérdező kommentje:
ne nálam kérdezősködj más kérdésben, ha már én hülyeséget kérdeztem :D
2021. okt. 8. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!