Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem fogadja el a Gog a...

Miért nem fogadja el a Gog a termékkulcsot?

Figyelt kérdés

Tegnap venntem egy THE WITCHER 2: ASSASSINS OF KINGS ENHANCED EDITION digitális termékkulcs-ot a Codeguru.hu jól értékelt áruházból, de nem fogadja el, sem a kliensből, sem interneten, sem itt: [link]

Gog kliens áruház: This code doesn't look like one of ours. Please check that you entered the code correctly. some characters 0 & O, or 1, I & l, can look similar in print.

Gog internetes áruház és a fentebbi link: Code not found. Ahol vettem nem írták hogy máshol kéne beaktiválni a kódot, ez van írva Platform: GOG.com (PC).

2021. máj. 18. 14:39
 1/6 P.O.C. ***** válasza:

Semmit nem vesztesz vele ha megpróbálod máshol, pl Steam.

De meg is reklamálhatod, biztosan segíteni fognak.

2021. máj. 18. 14:47
 2/6 A kérdező kommentje:

GOG-on meg van az első és harmadik rész is, ezért csak oda lenne jó.

Fogok reklamálni, csak hátha tudja valaki a megoldást.

2021. máj. 18. 14:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Gog-on akciósan 2€ szokott lenni. Kb. 3 havonta van leárazás. Nekem szintén Gog kliensben van meg az összes witcher játék de kódot még nem használtam.
2021. máj. 18. 15:53
 4/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
#3 es mihez kell a kod akkor?
2021. máj. 18. 16:35
 5/6 P.O.C. ***** válasza:

#4: Gondolom a vásárlást igazolod vele, ha netán fiók lopás történik.

Amúgy Steamen se kell kód viszont mégis tudsz kódot megadni. Mert tudsz vásárolni dobozos játékot amibe nincs lemez, csak kód. Én sok játékot vettem már úgy, ami a Steam -en rohadt drága volt, Webshopba meg féláron jött ki még a szállítási költség ellenére is. Csak beaktiváltam a kóddal, és onnantól kezdve a Steam accountom része lett.

2021. máj. 18. 16:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Ma válaszoltak az emailemre, valószínű a kóddal lehet a probléma, amit már jeleztek is a beszállítónknak. Elküldék az új kódot ami működött.
2021. máj. 19. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!