Bozont333 kérdése:

Windows vagy linux?

Figyelt kérdés
Mind 2 vel lehet játszani pl tf2 gmod cs go?
2021. júl. 15. 21:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én 7 éve használok linuxot. Volt egy kis laptopom, amire sehogy sem tudtam net drivert találni, ezért úgy voltam vele, hogy mivel netezni úgysem tudok, felrakom rá az ubuntut. 13.10-es volt. Bugos kacat volt, úgy voltam vele, inkább elviszem szervizbe, ott mindent rátesznek. Aztán pár hónap múlva valahogy megint ráerőltettem a linuxot, az ubuntut, hülyén hangzik, de nagyon tetszett az az unity-s felület. És akkor a 14.04LTS-t tettem fel. És hát.. nagyon jó volt. Túrtam a rendszert rendesen szét is vertem párszor, újra kellett húzogatni, de tetszett benne, hogy parancssorba mindent 1 lépésből meg lehet oldani, nem kell külön program sokszor, és kb. mindenre van command. Aztán próbáltam fedorat, ami nagyon nem tetszett, mintet is sokáig használtam, és most manjarom van 1 éve. Innen az Arch rendszerekről nézve az ubuntu tényleg kacatnak tűnik, de ez szubjektív vélemény.

Tetszik a linuxban, hogy egy-egy commandot akár billentyűparanccsal is beállíthatok, nem kell külön program a fényerő beállítésához, a képernyő felbontás beállításához, és kb. minden megoldható. Nekem most már a windows tűnik túl zártnak. Mindenhez külön progi kell, stb. Pedig elhiheted, nagyon sokszor visszatértem már winre ubunturól, mert hogy mennyire nehéz.. nem. Minden parancs ott van a neten, amennyit fejből kell tudnod az csak az, hogy hogyan telepíts. Már rá se nézek a winre. Édesanyám is linuxot használ, pedig annyit ért a géphez, mint tyúk az ABC-hez.

2021. júl. 17. 16:42
 12/13 anonim ***** válasza:
34%
"de aki már egy kicsit komolyabban használná a gépét pl. játékra, annak nem ajánlom" LOL
2021. júl. 18. 21:51
 13/13 anonim ***** válasza:
50%
#12 Miért, MINDEN játék megy rajta? A válasz egyszerű: NEM
2021. júl. 19. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!