A képernyőmön valamit elnyomkodhattam. Alul fekete sáv. Alatta lévő sorba került néhány ikon. Pl. az is, amivel kikapcsolhatom, de a fekete sáv alatt egyik sem működik. Mi a megoldás, hogy az eredeti állapotot visszakapjam?
Köszönöm szépen. Remélem, jól csináltam.
Lehet, hogy elfordult a fénykép. Sajnos a
probléma miatt nem tudom szerkeszteni,
átforgatni sem.
A fekete sáv alul van. Az alatta lévő ikonokhoz
nem lehet hozzáférni.
Az egér nyíl a fekete sávtól kezdve eltűnik.
Nem tudom, mit követtem el. Tegnap a videán néztem
egy régi filmet. Miután vége lett, ez az állapot fogadott.
A gépet sem tudom szabályosan kikapcsolni, csak úgy, hogy
a gépen megnyomom a kikapcsoló gombot, mert az ikon
a fekete sáv alatt van. Ez sem tesz jót a programnak.
A fekete sáv alatt látszik, hogy több ablak is nyitva van, de
azokhoz az ikonokhoz sem férek hozzá, hogy bezárjam őket.
Jól sikerült, bár sok minden nem látszik rajta. :) Legközelebb így tudsz normális képernyőképet készíteni: [link]
Milyen vga (video megjelenítő) kártya van a gépedben (Intel vagy Nvidia)?
Asztal > jobb klikk > Grafikus tulajdonságok > próbáld a beállításokat variálni (pl.: 32 bit > 16 bit > 32bit váltás oda-vissza, vagy felbontás állítás oda-vissza, stb)
(ha a jobb klikk menüben nem találsz Grafikus tulajdonságok menüt, akkor próbáld a Star > Képernyő > Képernyőfelbontás illetve a
Star > Képernyő > Képernyőfelbontás > Speciális beállítások > Grafikus vezérlőpult > Grafikus tulajdonságok útvonalon elérni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!