Invalid floating point operation, Access violation at address 00000000. Read of adress 00000000. Mi a megoldás?
Amikor bejelentkezek Windows 10-en gyakran a következő hibaüzeneteket dobja ki a rendszer: Invalid floating point operation, Access violation at address 00000000. Read of adress 00000000.
Utánanéztem több megoldásnak is, de nem sikerült 100%-osan megoldani a prblémát, csak annyit értem el, hogy nem állandóan doba fel. Lefuttattam egy sfc /scannow parancsot a parancssorban, ez lett a végeredménye: Windows Resource Protection did not find any integrity violation
Nagyon zavaró az, hogy állandóan újra kell indítanom a gépet, hogy ne dobja ki. Hiszen, ha bezárom, újra kidobja.
Előre is köszönöm a segítséget! :)
1. Az Indításnál tiltsd le a Java/Acro/hp/core automatikus indítását, gép újraindítása (lesz-e hibaüzenet).
2. Töltsd le a Malwerbytes-t [link] telepítsd és futtasd le.
Meg van, hogy mi okozta ezt: a SynTPEnh Caller Service. Tiszta rendszerindításként indítottam: Rendszerkonfiguráció/Szolgáltatásoknál elrejtettem a Microsoft szolgáltatásokat és letiltottam az egyes programok indítását, másokat hagytam engedélyezve, majd újraindítottam és végül ez okozta a problémát.
Ez ugye a Touchpad driver-e. Próbáltam újra telepíteni, frissíteni az illesztőprogramot, de nem történt változás. Ha nem tudok vele csinálni semmit, akkor letiltom az indítását. Baj az, ha ezt teszem?
Ha valakinek ugyanilyen problémája akadna, akkor itt a segítség hozzá, amivel én is kaptam más tippeket a megoldáshoz: [link]
"Ez ugye a Touchpad driver-e. Próbáltam újra telepíteni, frissíteni az illesztőprogramot, de nem történt változás. Ha nem tudok vele csinálni semmit, akkor letiltom az indítását. Baj az, ha ezt teszem?"
Az attól függ, hogyan működik a letiltott touchpad?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!