Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az Emagos rendelést töröltem...

Az Emagos rendelést töröltem de mégis elküldték?

Figyelt kérdés
6000Ft értekben rendeltem valamit Emagon. A rendelést azonnal fizettem is kártyával, majd 2 percre rá láttam olcsóbban más eladónál a terméket, ezért az előzőt azonnal töröltem még a megerősítés előtt (de ugye ki lett fizetve). Másnapra jelezte a cég hogy vették a törlési kérelmemet és elindították a pénzvisszafizetést. Erre most eltelt pár nap és 2 külön csomagom érkezett. Egyik a második helyen talált (olcsóbb) termék, a másik csomag pedig (feladót látva) az a csomag amit töröltem. Napokkal ezelőtt visszaküldték a pénzt szóval semmi gond nem volt de mégis kiküldték a terméket. Mit csináljak?? Lesz belőle baj ha nem küldöm vissza? Szóljak? Nyílván én csak akkor adom fel nekik ha előre elküldik a postaköltséget. Mit csinálnátok? Járt már így valaki? Nem kaptam tőlük üzenetet azóta sem.
2021. máj. 28. 12:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
#9 nem te rontottad el? Azaz nem te rendelted meg a terméket? De. Az hogy gyorsabb voltál mint a megerősítő email az nagyon menőnek tűnik, de ettől még csak simán elálltál 14 napon belül, és ja jól tudom, ilyenkor a te költségeden kell visszaküldeni a terméket. Javítsatok ki, ha tévedek.
2021. máj. 28. 17:42
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellett volna atvenni a csomagot, ennyi az egesz. Akkor a futar visszaviszi a feladonak es letudva az egesz tortenet.
2021. máj. 28. 18:34
 13/21 A kérdező kommentje:

Sajnos nem tudtam hogy mi van a csomagban mert mást is rendeltünk, több csomag jött. Mindegyik előre lett kifizetve szóval a futárnál csak átvettük őket.

Ezt nem is értem hogy mi lenne abban a logika hogy a rendelést AZONNAL töröltem, tehát mire valakire ránézett addigra egy visszavont rendelés volt, miért adták volna fel? Ráadasul a pénzt is visszautalták másnap. Mégis fel lett adva és még a számla is benne volt. Nem jött még semmilyen üzenet. Lehet észre sem vették (?) Jelenleg nem csinálok még semmit. Várok, hátha ők keresnek...

2021. máj. 28. 21:46
 14/21 A kérdező kommentje:

Egyébként most nézem az Emag fiókomat hogy más terméket amit rendeltem ugyanabban az időpontban, annál ki lett írva hogy "csomag feladva" míg ennél a terméknél ki van írva hogy "törölt rendelés"

Vagyis ha feladták,azt kellett volna kiírnia ott is hogy elküldve...

Szóval egyáltalán nem érzem hogy én rontottam el valamit és itt nem a 14 napos elállásról van szó szerintem hiszen már akkor visszamondtam amikor még fel sem adták.

2021. máj. 28. 21:50
 15/21 anonim ***** válasza:

az a korrekt ha szólsz

ilyet nekem angliából csináltak, azt mondták ha már így alakult, tartsam meg

2021. máj. 29. 11:36
 16/21 anonim ***** válasza:
#7 de ő már elállt, a pénzt is visszakapta, az emag hibázott, nem ő. szólj nekik, aztán majd eldöntik
2021. máj. 29. 11:39
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
kérdező, szerintem ez lopás. ne 6 ezer forint miatt bannoltasd magad az emagnál
2021. máj. 29. 11:40
 18/21 A kérdező kommentje:
Lopás??? Ők küldték nekem! Nem loptam én semmit!
2021. máj. 29. 21:52
 19/21 anonim ***** válasza:

Ha az utcán találsz valamit, és nem adod le, az is lopás

Sajnos ez van, jogilag lopás

Megéri? Sz nem

2021. máj. 29. 22:00
 20/21 anonim ***** válasza:
*szerintem nem
2021. máj. 29. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!