Fortumo és sport100.tv nevezetű szolgáltatás hetente számláz nekem előfizetést, pedig nem iratkoztam fel rá. (szándékosan) Ért hozzá valaki?
Mostani hónapban kaptam egy 18k Ft-os telefonszámlát, meg is néztem hogy mi kerül ennyibe. Kiderült, hogy Fortumo nevezetű szolgáltatás meg valami sport100.tv folyamatosan számlázza nekem az előfizetéseket úgy hogy nem is tudok róla. Lemondani természetesen nem lehet, csomó kamu oldal, orosz cég, van link is hogy hol lehet lemondani, Magyarország természetesen nincs benne, és így igazából ennyi :D előző hónapban is 2k szépen elment erre csak akkor nem vettem észre.
Bárkinek valami ötlete ha van? Nagyon megköszönném! (Holnap megyek be a szolgáltatómhoz hátha le lehet ott mondani)
Kedves 10. válaszoló
Nekem annó úgy oldotta meg az akkori Telenor(most Yettel), hogy letiltottam velük az összes ilyen telefonszámon keresztülfotó vásárlást, mert ugye ez az telefonszámhoz van kötve az előfizetés. Nekem utána megoldódott, de sajnos mivel elvileg én fogadtam el ezt, ki kellett fizetnem a 18k-s telefonszámlát :D intézd el mihamarabb
A férjemtől is vontak 1000 Ft-t.
Úgy kell leiratkozni, hogy megnyitod a weboldalt arról a telefonról, amiről vonják a pénzt : [link] legalul keresd meg a "kapcsolat" menüt. Ha nem találod akkor asztali nézetben nyisd meg. Ott lesz egy másik weboldal, arra katt. Ott add meg a telefonszámot, utána kapsz egy pin kódot, és ott lesz, hogy előfizetéseim, vagy valami ilyesmi. Ott letudod momdani, utána kapsz róla sms-t, hogy vége az előfizetésnek.
Úgy tűnik megoldódott a lemondás:
Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett velünk a support@playwing.com címen.
Ezúton megerősítjük, hogy leiratkozott szolgáltatásainkról.
Ha további segítségre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal.
Üdvözlettel,
Playwing Customer Support
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!