Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Fortumo és sport100.tv nevezet...

DvD.Szeren kérdése:

Fortumo és sport100.tv nevezetű szolgáltatás hetente számláz nekem előfizetést, pedig nem iratkoztam fel rá. (szándékosan) Ért hozzá valaki?

Figyelt kérdés

Mostani hónapban kaptam egy 18k Ft-os telefonszámlát, meg is néztem hogy mi kerül ennyibe. Kiderült, hogy Fortumo nevezetű szolgáltatás meg valami sport100.tv folyamatosan számlázza nekem az előfizetéseket úgy hogy nem is tudok róla. Lemondani természetesen nem lehet, csomó kamu oldal, orosz cég, van link is hogy hol lehet lemondani, Magyarország természetesen nincs benne, és így igazából ennyi :D előző hónapban is 2k szépen elment erre csak akkor nem vettem észre.

Bárkinek valami ötlete ha van? Nagyon megköszönném! (Holnap megyek be a szolgáltatómhoz hátha le lehet ott mondani)

2021. ápr. 11. 04:45
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Kedves 10. válaszoló

Nekem annó úgy oldotta meg az akkori Telenor(most Yettel), hogy letiltottam velük az összes ilyen telefonszámon keresztülfotó vásárlást, mert ugye ez az telefonszámhoz van kötve az előfizetés. Nekem utána megoldódott, de sajnos mivel elvileg én fogadtam el ezt, ki kellett fizetnem a 18k-s telefonszámlát :D intézd el mihamarabb

ápr. 20. 10:22
 12/16 ati.nr1 válasza:
Újabb tapasztalat a mobilszolgáltatókról! Úgy tűnik,hogy a számítógépes csalók új trükkjeit támogatják a mobilszolgáltatók.Mivel az emelt díjas szolgáltatással már egyre nehezebb becsapni az embereket,így a csalók új módszere,hogy elrejtik vagy hozzácstolják a letöltő linkekhez a csaló szolgáltatás linkjeit is.Mint Pl:száz százalék sport tv.Az a szomorú,hogy van olyan szolgáltató Pl: vadafone, aki nem hajlandó letiltani az csaló céget és a részletes számlán sem tünteti fel a plusz költséges szolgáltatót.Ez csak akkor derül ki mikor számlázáskor rá számolja a mobil szolgáltató a plusz költségeket. A száz százalék sport tv esetében,jelenleg heti 1000ft.Ami eleinte nem is biztos,hogy észrevehető,csak ha konkrétan rá kérdez az előfizető és az ügyintéző csak akkor közli vele.Így a szolgáltatók és a csalók is pénzhez jutnak amíg nem veszi észre az ügyfél.Csak éppen az ügyfeleket károsítják meg."Úgy tűnik a mobil szolgáltató így köszöni meg,hogy hagyja becsapni a hűséges ügyfeleit". Ez is egy ügyfél lehúzós valóság!Az egészben az az érdekes,hogy az illetékes hatóságok és szolgáltatók nem tesznek hatékony lépéseket az ilyen és hasonló csalások ellen!
ápr. 22. 17:18
 13/16 anonim válasza:
Sajnos mi is ebben a cipőben járunk. Szintén a Vodafone-nál vagyunk. Van valami lehetőség megszűntetni?
jún. 4. 08:25
 14/16 marton.szilvia259 válasza:

A férjemtől is vontak 1000 Ft-t.

Úgy kell leiratkozni, hogy megnyitod a weboldalt arról a telefonról, amiről vonják a pénzt : [link] legalul keresd meg a "kapcsolat" menüt. Ha nem találod akkor asztali nézetben nyisd meg. Ott lesz egy másik weboldal, arra katt. Ott add meg a telefonszámot, utána kapsz egy pin kódot, és ott lesz, hogy előfizetéseim, vagy valami ilyesmi. Ott letudod momdani, utána kapsz róla sms-t, hogy vége az előfizetésnek.

júl. 23. 23:49
 15/16 Vuk66 válasza:

Úgy tűnik megoldódott a lemondás:

Tisztelt Ügyfelünk!

Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett velünk a support@playwing.com címen.

Ezúton megerősítjük, hogy leiratkozott szolgáltatásainkról.

Ha további segítségre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal.

Üdvözlettel,

Playwing Customer Support

szept. 13. 18:22
 16/16 Gyuricska Richárd válasza:
[link] ezen az oldalon lehet lemondani. Ott can alul a support@origin ott kell névvel telefonszammal üzenetet küldeni hogy szeretnéd lemondani az előfizetést eskukdik az emailt hogy sikeresen lemondtad az elofizetest
tegnapelőtt 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!