Lehet, hogy sokak számára furcsa lesz a kérdés, de én 60 évesen lettem egy okos telefon tulajdonosa. Telefonálni már tudok rajta, de sajnos más funkciót nem ismerek rajta. Hogyan tudnám megtanulni a telefon szolgáltatásait?
Nem adtak hozzá használati utasítást / termékleírást?
A gyártó honlapján is érdemes lehet körülnézni, az adott típust legtöbbször elég részletesen bemutatják.
Jó napot!
A készülék használati útmutatójában nagyon sok minden le van írva a készülék helyes használatával kapcsolatban.
Elképzelhető azonban, hogy a használati útmutatóban nincs Magyar nyelv.
Ezt nagyon könnyen lehet orvosolni:
Csak be kell írni a készülék gyártójának, és az adott termék nevét a Google keresőjébe, és mögé kell írni, hogy "használati utasítás". Tehát, Pl:
Samsung Galaxy S6 használati utasítás.
Egyébként egy okostelefon nagyon meg tudja könnyíteni az életet.
Lehet rajta filmeket nézni a YouTube alkalmazás segítségével, szintén a YouTubeon megtalálható szinte minden zeneszám, a Messenger segítségével kapcsolatot lehet tartani az ismerősökkel, és ha egy kis szórakozásra lenne szükség, számtalan játékkal is lehet játszani egy okostelefonon.
Itt írtam két tippet:
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..
Egyébként a téma meglehetősen szerteágazó, bátran használni kell a ketyerét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!