Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Na most itt hogyan tovább?

Na most itt hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Ha kijelölöm akkor sem enged tovább. Ha újraindítom akkor is ez fogad. Kezdek ideges lenni... Tudnátok segíteni?

[link]

2021. márc. 5. 12:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Va ott jobbra alul egy olyan gomb, hogy "Tovább". Ha arra nyomsz kijelölések nélkül, akkor sem lép tovább?
2021. márc. 5. 12:14
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem. A kruzor mozog. Ha mindet kijelölöm akkor sem enged. Visszalépni nem lehet. Nem értem ezt.
2021. márc. 5. 12:15
 3/12 anonim ***** válasza:

#1 vagyok

Nincs ott az oldalon alul valahol, hogy "Lépés kihagyása"? Jellemzően a kék háttérben pici kék betűkkel szokoták odaírni.

2021. márc. 5. 12:23
 4/12 A kérdező kommentje:
Nincs. Semmi nincs, csak ez a szar. Maxon megy a gép, húzza, mint állat. Ha kiborít, tuti kivágom az ablakon 😀 Nem értem, hogy lehet vmi ilyen szar?
2021. márc. 5. 12:28
 5/12 anonim ***** válasza:
Ne csatlakozz vele netre, úgy próbáld meg. Akkor szokta engedni kihagyni a lépést, amúgy rád erőszakol minden hülyeséget.
2021. márc. 5. 12:31
 6/12 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
AZ elsőt kell kipipálni és akkor aktív lesz a tovább gomb.
2021. márc. 5. 12:39
 7/12 anonim ***** válasza:
Én kihagynám az ilyen Lenovós programot. Nem telepíteném egész egyszerűen.
2021. márc. 5. 12:49
 8/12 A kérdező kommentje:
Kipipáltam. És nem aktív. 2 órája így áll. Mondjuk örökké nem maradhat így... Egyszer csak megunja... Vagy én unom meg, mert roppant idegesítő
2021. márc. 5. 12:49
 9/12 A kérdező kommentje:
De ez az első indítása 😀 beállítások. Ezen végig kell menni, de hogy menjek végig ha nem engedd tovább
2021. márc. 5. 12:50
 10/12 anonim ***** válasza:
Tehát ez egy bolti új OEM wines laptop első bekapcsolása..?
2021. márc. 5. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!