Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Új Xbox 360-at szeretnék...

Új Xbox 360-at szeretnék venni a páromnak, honnét vegyem?

Figyelt kérdés

Teljesen laikus nő vagyok a témában, egyáltalán nem értek hozzá. Keresgettem a témában, de csak használt gépeket találtam vagy kiegészítőket.... Én egy teljesen új gépet szeretnék venni, amiben minden alap felszereltség megvan. Linkelnétek olyan oldalt, ahol meg tudom rendelni.

Köszönöm a segítséget.

2021. febr. 28. 17:18
1 2
 11/17 P.O.C. ***** válasza:

Ahhoz hogy Online játszanak Live Gold előfizetés kell. Arról nincs tudomásom, hogy XBOX esetén lehet-e LAN party -t játszani Live Gold előfizetés nélkül. Talán a tört, RGH -zott verziókkal, de az meg nem legális.

Ha minden havernak megvan a Line Gold, akkor természetesen tud játszani velük, függetlenül attól hova viszi a konzolt lényeg hogy net legyen, persze csak azokkal a 360 -as játékokkal amik kompatibilisek a Series -el.

Erről itt egy lista:

[link]

vagy

[link]

2021. márc. 1. 07:46
 12/17 anonim ***** válasza:

@07:46

Ezt a marhaságot honnan sikerült összehordani? Egy Xbox 360-as GTA Online-os pl a a büdös életbe nem fog tudni együtt játszani egy Xbox One-os GTA Online-ossal, mert a két játékverzió teljesen elszeparált.

2021. márc. 1. 08:49
 13/17 P.O.C. ***** válasza:
#12: Hol állítottam én ilyet?! Olvass már vissza és értelmezd légy szíves! Mondom "azok a 360 -as játékok amik elindulnak, One/Series -en". A GTA 5 -nek meg van 360 -as és One -os verziója is külön. A 360 -as GTA 5 meg még a linkelt listán nincs rajta.
2021. márc. 1. 09:07
 14/17 A kérdező kommentje:

Most a One-t nézem.

Ezt a kettőt találtam:

[link]

[link]

Jól értelmezem, hogy az első linken lévő termékbe "CD"-s játékot is rakhat be?

2021. márc. 1. 09:25
 15/17 A kérdező kommentje:

[link]

Ez is jó lenne, mert nagyon szereti a star wars-t.

2021. márc. 1. 09:28
 16/17 P.O.C. ***** válasza:
Ja igen a Xbox One S -nek van lemezes Blu-Ray meghajtós és csak digitális változata is. Az előbbi listából kihagytam bocs.
2021. márc. 1. 09:51
 17/17 anonim ***** válasza:

Nehéz elképzelni, de biztosan van olyan agyament, aki optikai meghajtó nélkül veszi. Én két éve majdnem ilyet vettem, mert még álmomban sem hittem volna, hogy létezik ilyen őrültség, optikai meghajtó nélkül (?)

Az ilyen Xbox kiherélt.

2021. márc. 6. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!