Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox 360 fat gèpbe szeretnèk...

Kaika26 kérdése:

Xbox 360 fat gèpbe szeretnèk egy 120 gb vinyot betenni de nem tudom megformázni fat32 be valaki ötlet?

Figyelt kérdés
2020. máj. 8. 06:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A Windows beépített eszközeivel ha jól tudom 32Gb felett nem lehet FAT32-re formázni. De sok külső program használható erre a célra. Például a AOMEI Partition Assistant ingyenes verzója vagy a MiniTool Partition Wizard, ami szintén ingyenes. Linkek:

[link]

[link]

2020. máj. 8. 06:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha belsőként akarod berakni az nem megy csak úgy. Az X360 csak bizonyos típusú HDDket fogad el (amikkel gyártották) és azokat is speciálisan formázva. Ugyanis belső HDDből sohasem engedélyezték a saját használatát csak külsőből. Külső esetén rádughatsz bármilyen, legalább USB2es és 1GBos adathordozót akár 2TBig (a legutolsó frissítéssel).
2020. máj. 8. 08:00
 3/7 anonim ***** válasza:

nem fogja eldogadni ha sikerül megformázni akkor sem szerintem.

próbáld meg macintoshon megformázni

2020. máj. 8. 08:52
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat nemtudom hogy az mennyit számít h flesselve van a box
2020. máj. 8. 09:30
 5/7 anonim ***** válasza:

A sima flash (írott játékot visz) az semennyire nem számít. Ha RGH-s akkor igazából mennie kell.

Az Xbox belső HDD-je eleve nem fat fájlrendszerű.

Ha nincs RGH akkor csak adott típus fog menni, az is pár szoftveres trükk után.

2020. máj. 8. 14:38
 6/7 A kérdező kommentje:
[link] ez a megoldás jó lehet?
2020. máj. 8. 20:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Sikerült ez alapján megcsinálni :)
2020. máj. 9. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!