Haverom és én szeretnénk gta5özni de neki pcn van, nekem meg xbox360. Lehetséges ez hogy én xboxon ő meg pcn?
Figyelt kérdés
Haverom elvileg találkozott egy xboxxossal.Lehetséges ez?2015. jún. 28. 16:32
1/7 anonim válasza:
Én is találkoztam xboxossal, az előbb szembe jött velem az utcán. Senki sem tiltja meg, hogy te pc-n játssz, haverod meg konzolon.
3/7 A kérdező kommentje:
Jaj bocsi rosszul fogalmaztam....a gta5ben találkozott xboxossal.De ez hogyan lehetséges?
2015. jún. 29. 00:05
4/7 szutyi87 válasza:
nem tudjátok esetleg? Véletlenül eltüntettem a gta5-ben a kis térképet bal alsó sarokból PC-n és az istenért nem jön vissza. Hogyan?
5/7 anonim válasza:
1.) Kb. 1000-en írták már ki ugyanezt a kérdést…
2.) A következő kérdésedet ne az előződ kommentjébe írd!
Köszönöm!
6/7 A kérdező kommentje:
1.Azért írom ki mégegyszer mert a haverom találkozott xboxossal pedig pcn játszott.
2.Igen ._.
2015. jún. 29. 22:27
7/7 anonim válasza:
Azért nem semmi, hogy nem fogtad fel: a haverod vagy idióta, vagy hazudik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!