Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Új Xbox 360-at szeretnék...

Új Xbox 360-at szeretnék venni a páromnak, honnét vegyem?

Figyelt kérdés

Teljesen laikus nő vagyok a témában, egyáltalán nem értek hozzá. Keresgettem a témában, de csak használt gépeket találtam vagy kiegészítőket.... Én egy teljesen új gépet szeretnék venni, amiben minden alap felszereltség megvan. Linkelnétek olyan oldalt, ahol meg tudom rendelni.

Köszönöm a segítséget.

2021. febr. 28. 17:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
66%
Épp csak közel 5 éve már, hogy nem gyártanak belőle újat...
2021. febr. 28. 17:22
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
A 360-at már nem gyártják. Xbox One-t tudsz venni, azon mennek a 360-as játékok is, legalábbis a nagyrészük.
2021. febr. 28. 17:23
 3/17 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, köszönöm szépen, akkor annak nézek utána.
2021. febr. 28. 17:41
 4/17 A kérdező kommentje:

Ebben már minden benne van, hogy tudja alapszinten használni?

[link]

2021. febr. 28. 17:44
 5/17 anonim ***** válasza:
Ez a lemez ovlasó nélküli változat, tehát ezzel nem lehet dobozos lemezes játékokat futtatni, csak amit digitálisan vásárolsz.
2021. febr. 28. 17:54
 6/17 anonim ***** válasza:

Így van, amit az utolsó írt. Ha kell lemezes (azért jó, mert így használt játékok is mennek), akkor az xbox one s-t vedd meg.

Valóban 360-at már egy ideje nem gyártják, viszont lehet venni felújítottat garanciával :)

2021. febr. 28. 18:44
 7/17 A kérdező kommentje:

Aranyosak vagytok, hogy segítetek, de én egy 33 éves, az ilyen dolgokhoz totál nem értő nő vagyok. Eddig eletemben 2x sims-eztem...

Kérlek linkeljétek be mit, hol vegyek meg. Köszi szépen! 😉

2021. febr. 28. 19:08
 8/17 P.O.C. ***** válasza:

Sőt, már az XBOX One is kifutóban van. Nem rég váltotta fel az XBOX Series.

Ez futtatja az XBOX One -ra írt játékokat és azokat az XBOX 360 -as játokokat is, ami már XBOX One -ot is futott. Összefoglalva:

XBOX 360 - kifutott

XBOX One S (gyengébb hardver, optikai meghajtó nélkül) - kifutóban

XBOX One X (erősebb hardver, optikai meghajtóval) - kifutóban

XBOX Series S (gyengébb hardver, optikai meghajtó nélkül) - új

XBOX Series X (erősebb hardver, optikai meghajtóval) - új

2021. febr. 28. 19:08
 9/17 P.O.C. ***** válasza:
Amúgy az enyémet a konzolvilag.hu -ról rendeltem, ha eldöntötted melyiket akarod, szerintem onnan nyugodtan megvetheted. Korrekt cég.
2021. febr. 28. 19:13
 10/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

A barátainak 360-as van és szoktak együtt játszani. Az nem volt világos, hogy a konzolokat viszik, vagy ezeket a gépeket távolról is össze lehet kapcsolni és akkor mindenki otthonról játszik. Ha a páromnak megvenném ezt a XBOX Series x-et, akkor tudna a többiekkel játszani, akiknek “csak” 360-juk van?

2021. febr. 28. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!