Letölthető valahonnan a latin betűs magyar abc betűkészlete SVG formában?
Az eddigiekhez képest annyi az üdvös változás, hogy most legalább biztosan tudom, hogy nem értem, miről beszélsz. A linkelt oldalon nincsen SVG-fájl, csak arra való hivatkozások. Ha valamelyikre rákattintok, megjelenik egy lap a pucér SVG-grafikával. Mivel én még nem szerkesztettem Wikipédia-oldalt, nem világos, hogy mi az oka ennek a körülményes megoldásnak, mivel például a gépemen egy közönséges HTML-lapba a legszokásosabb módon, képhivatkozásként beleírva a böngésző az én ábécéimet is gond nélkül megjeleníti a megadott méretben:
A kiigazításokkal, magasságegyeztetéssel, a H és É „megoldásával” kapcsolatos problémákra vonatkozó megjegyzéseidet így kívülállóként nemigen tudom követni, a Download menü kétpixeles PNG-képének célját illetőleg pedig egyenesen tanácstalan vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!