Létezik olyan cég, amely kisgyerekek rajzait, vagy esetleg plüssállatait megvalósítja nagyon formában? Például egy plüss mintájára babzsákot vagy egy nagyobb méretű plüsst csinál?
Figyelt kérdés
2020. máj. 8. 11:37
1/2 anonim válasza:
Ilyennel még nem találkoztam, viszont rengeteg olyan oldal van ahol bármilyen képet rányomtatnak tárgyakra (pl bögrékre, pólókra, párnákra stb.)
2/2 anonim válasza:
Ha rajzról van szó akkor ott a "Te rajzolsz én varrok" de nem tudom aktívak-e még.
Link: [link]
Ugyan ilyen gyerekrajzos (vagy igazából bármint megvalósítanak) az külföldön a Budsies, de itt azért 40 ezer pluszos árra kell számítani.
Amit még érdemes megpróbálni az a Meska, ahol rengeteg magyar kézműves munkáit tudod végignézni és árajánlatot kérni.
Ugyan olyan, mint a Meska, csak nemzetközi (ott is vannak magyarok) az Etsy:
Remélem tudtam segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!