Nem tudok egy személyt megjelölni facebookon semmilyen formában és ő sem engem. Korábban letiltott, de csak megnéztük, hogy mi történik stb, lehet ez amiatt?
Azóta semmilyen formában egyszerűen őt nem hozza ki a rendszer, hogy megjelölhessem, valamint neki sem engedi, hogy engem megjelöljön.
Ha a faceről szeretnék mondjuk egy vidót megosztani üzenetben (ekkor ugye a megjelöléshez hasonlóan, ha elkezdem írni a nevét kidobja a találatokat), nem hozza ki akkor sem a nekem az ő nevét és neki sem az enyém. Néha ráadásul teljesen vadidegenek neve jelenik meg, akikkel még csak ismerősök sem vagyunk.
Lehet ez annak a hatása, hogy korábban letiltott? Persze vissza is állította par percen belül, de azóta nem működik ez a funkció. Próbáltunk valamit keresni ez ellen a beállításokban is, de nem javult a helyzet és elég tanácstalan vagyok.
Nem életbevágó, nem jelölgetek állandóan embereket stb. Csak néha mikor úgy van, akkor elég zavaró ez. :(
Valaki nem tudna segíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!