A mikrofonom zúgását milyen módon tudnám megszüntetni?
Adott egy Yenkee YMC 1030 mikfrofon.
És azt vettem észre, hogy ha nagyobb érzékenységen hagyom a Windows beállításokon belül, zúgást tapasztalok.
A kérdés hogy ezt hogy tudnám megszüntetni?
Gondolom ezt nem programos úton kell,hanem valamiféle külső táp vásárlásával.
Előre is köszönöm a segítséget!
A kondenzátormikrofonok működéséhez kell a 48 V fantomtáp, de mivel ez egy szabványos 3,5 mm jackdugóval csatlakozik, így ehhez nem szükséges, illetve nem kap, bár természetesen elképzelhető, hogy belül gondoskodnak a megfelelő tápellátásról és tényleg kondenzátormikrofonról van szó, de ez eltér az általános gyakorlattól, - ezért gondoltam, hogy nem kondenzátormikrofonról van szó.
Amúgy elnézést, ha valaki úgy gondolja, hogy lehúztam, mert lehet ez valakinek teljesen megfelelő, hiszen bizonyára fontos a költség és amelyik hirdetést én láttam, ott adtak hozzá állványt, popfiltert, kábelt, sapkát, amelyek bőven többe kerülnek már magukban is, mint a szett ára volt, vagyis a kategóriájában lehet, hogy jó vétel, na istenem, van egy kis zaja, de ennyiért így is jó lehet, ha megalkuszik az ember.
Az utolsó mondatodat sajnos nem értem.
Én igazán segíteni szeretnék a kérdezőnek és azért írtam, hogy olyan mikrofonhoz, amihez nem szükséges fantomtáp, ne is adjon, mert nem tesz jót neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!