A mikrofonom zúgását milyen módon tudnám megszüntetni?
Adott egy Yenkee YMC 1030 mikfrofon.
És azt vettem észre, hogy ha nagyobb érzékenységen hagyom a Windows beállításokon belül, zúgást tapasztalok.
A kérdés hogy ezt hogy tudnám megszüntetni?
Gondolom ezt nem programos úton kell,hanem valamiféle külső táp vásárlásával.
Előre is köszönöm a segítséget!
A hátsó alaplapi dugoba van hasznalva, így valószínűleg akkor az.
Igazából a megoldás ha költséges sem baj, mivel munkara szeretnem hasznalni a mikrofont, hangfelvételhez.
Egyébként erről a mikrofonrol mi a véleményetek, mellé fogtam vele vagy nem rossz ilyen kategóriában?
Hűha,ez így semmi hozzá értéssel elég nehéz.
És ilyen hangkártyás vagy fantomtápos megoldás segíteni?
Valami ilyesmit olvastam, de tényleg semmit nem értek,minden segítséget köszönök
Ahha,akkor ha jól veszem ki egy hangkártyára van szükségem,ami fel van szerelve fantomtáppal?
És ezt messzire rakni a géptől.
Uhhum, akkor meg is van mit kell rendelnem.
Es még annyi,hogy ilyen mikrofon kalibralo programokat gondolom felejtsem el,igaz? Ami nem a mikrofon programa,hanem masik
Ez egy eléggé gyenge mikrofon, magas alapzajjal, amit aligha lehet csökkenteni.
Gyakorlatilag egy gémes állvány árában van, láttam kittben együtt, a mikrofon hozzá volt adva pluszként, szóval csodát ne várj tőle.
Fantomtáp csak kondenzátor mikrofonokhoz kell, dinamikus mikrofon esetén csak bajt csinálsz vele, ha ráadod.
A gyenge minőségű hangkártya az tényleg adhat még hozzá zajt, vagyis egy Behringer külső hangkártyával esetleg érhetsz el javulást, de munkára jobb, ha beszerzel egy stúdiómikrofont, mondjuk egy Audiotechnika AT 2020 már biztosan megfelelne egy audio interfésszel.
Utoljára egy tanács, esetleg nézd meg a kábeleket, tápkábel, meg audiokábel ne keresztezze egymást, mert az generálhat zajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!