Több éves laptopomról van szó, ezt miért csinálhatja? És hogyan lehetne megszüntetni?
Figyelt kérdés
Sajnos nem emlékszem rá, de egyszer lehet, hogy volt újratelepítve. Sokat használom (online oktatás + néha apa is viszi a munkája miatt), de pár napja új szokása lett: egy-egy pillanatra hirtelen rózsaszín lesz a képernyő, zöld és fehér csíkokkal, de mire ténylegesen le tudnám reagálni, eltűnik. Eleinte alig-alig történt ez, de már egyre sűrűbben. Nem tudom ez mennyire fontos ide most, de a touchpad-ja töltés közben furán reagál, és nem érzékel 100%-osan jól.
Nem szeretném lecserélni... Ha minden jól megy szeptembertől egyetemre megyek és szeretném, ha addigra "rendbe jönne". Szerintetek mi lehet a baja és hogyan tűnhetne el?
2020. máj. 21. 15:45
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem a touchpad a baj, hanem lassan dolgozza fel. Amúgy relatív hogy kinek mi a gyors PLS írd le a pontos típust.
2/6 anonim válasza:
Végét járja... IGP hamarosan megadja magát.
Kezdj spórolni új gépre, szerintem a következő tanévet nem éri meg.
3/6 anonim válasza:
Ahogy az előző is írja spórolj inkább egy új gépre amivel akár 5-7 évig is simán ellehetsz boldogan. Ne áldozz pénzt egy ilyen termékre, mert már úgyis a végét járja.
4/6 A kérdező kommentje:
Ezt szomorúan vettem tudomásul, de nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Egyébként egy ASUS X554L-ről volt szó, ez lemaradt, elnézést!
2020. máj. 21. 19:03
5/6 Alex Fly válasza:
Vagy csak egyszerűen elhasználódott a kijelző szalagkábele és kontakthibás...
6/6 anonim válasza:
Alex, nem szalagkábel hiba, ez tipikus IGP hiba, BGA -s melegszik, elkezd rosszúl érintkezni, elszíneződik a kijelző, csíkos - kockás lesz, majd lefagy teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!