Windows 7 újratelepítés után hogyan zajlik a driverek, illesztőprogramok telepítése?
Többféle módja van.
Az első az alaplap mellé járó CD/DVD-ről feltelepíted.
A második az alaplap gyártójának support oldaláról letöltöd.
A harmadik megnézed, hogy mi van a gépben és az internetről letöltöd a gyártó oldaláról.
Újratelepítettem egy laptopot, de utána nem telepítettem drivereket, illesztőprogramokat. Egy ideig normálisan működött, aztán valamiért furcsa a kép. Elmosódnak a színek, pixeles, stb.
Lehetséges, hogy semmi baja a videókártyának vagy a kijelzőnek, egyszerűen csak kéne egy normális driver hozzá?
És mivan akkor, ha a laptopban, legalábbis az eszközkezelőben sem, sem az AIDA64-ben nem látom, hogy milyen videókártya van. Valószínűleg integrált vagy nem tudom, de akkor arra hogyan töltsek le drivert?
Kezdetnek a directX fent van, de nem tudom, hogy Nvidia vagy AMD driver kell-e.
Intel Core 2 Duo
A szériára (Exxxx) nem emlékszem, de ha jól emlékszem 2,40 Ghz-es..
Később meg tudom nézni.
A processzort meg tudod nézni az alábbi módon:
Windows XP: Asztalon lévő sajátgép ikonra jobb klikk -> Tulajdonságok
Windows Vista/7/8: Asztalon: Számítógép -> Tulajdonságok
Windows 8.1/10: Asztalon: Ez a gép -> Tulajdonságok
Azt tudom. Eszközkezelőből meg szinte mindent. Ott még illesztőprogramot is lehet keresni vagy manuálisan vagy automatuikusan internetről keresve. csak az a baj, hogy hiába, mert sosem talál. Mindig azt írja, hogy naprakész.
Nekem főként a videókártya és/vagy a kijelző frissítésére lenne szükségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!