Windows 7 újratelepítés probléma?
Ma elkezdtem újratelepíteni a Windows 7-et a laptopomon.
Minden ment is rendesen, amíg el nem kezdte ellenőrizni a fájlrendszert vagy meghajtót. (Ebben nem vagyok biztos, hogy mit.)
Ekkor lehet, hogy elkövettem egy hibát, ugyanis ez az ellenőrzés már lassan két órája futott, amikor a főkapcsoló gombot hosszan lenyomva kikapcsoltam a laptopot.
Ekkor újra bekapcsolás után, egy gomb megynomásával megszakítottam az ellenőrzés futtatását.
Utána megjelent a Windows töltő/üdvözlőképernyő viszont ekkor egy pillanatra kék lett a képernyő és újraindul.
Most perpillanat az Indítási javítás fut. Hátha az megoldja..
Viszont szerintetek érdemes lenne az egész telepítést az elejéről kezdeni, és amikor elérek ahhoz az ellenőrzéshez (vagy mihez) megszakítom egy gomb megnyomásával és akkor nem lesz szabálytalanul leállítva a rendszer.
(Mert azt olvastam, hogy áram szünet vagy szabálytalan rendszer leállítás miatt sérülhet a fájlrendszer..)
Kérlek segítsetek! Mit ronthattam el? Hol lehet a hiba?
Igen, sajnos figyelmetlen voltam és nem formáztam/töröltem.
De után simán ment minden és most használatra kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!