Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 7 újratelepítés. Mi...

Windows 7 újratelepítés. Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
Lenovo laptopom van. Megpróbáltam új Windows 7-et rakni rá, amit torrenttel töltöttem le és csak úgy elindítottam a gépen. Mikor azonban újraindítottam, a következőket írja ki: NTLDR is missing és PXE-E53 error. Mit csináljak, hogy legalább a régi v. új operációs rendszerrel be tudjam a gépemet kapcsolni, aki tudja, írja meg kérem szépen. Sürgős!!!!

2016. márc. 8. 18:54
 1/5 anonim ***** válasza:

mi az, hogy elindítottad? elkezdted feltelepíteni?

miért indítottad újra?

telepítsd fel újra a windowst... lehetőleg azt amivel kompatibilis, mert hiába raksz rá win7-t vagy ha csak win8-t fogad el.

2016. márc. 8. 18:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha van az alján vagy valahol Windows 8 vagy 10 matrica akkor szinte biztos, hogy nem tudsz rá Win 7-et rakni, mivel vagy nem, vagy NAGYON nehezen tudsz rá drivereket szerezni. (tudom, mivel nekem is így volt)... Ha van rajta 8 vagy 10 matrica akkor a Microsoft oldaláról töltsd le a Windows 10 vagy 8.1 media creation tool-t és készíts 1 pendrive-ra telpítőt. Bios-ban kapcsold ki a Fast Bios mode-ot (vagy valami ilyesmi) és telepísd fel pendrive-ról. Ha van matrica rajta akkor alapból aktivált 8-ad vagy 10-ed lesz. (egyébként azt hiszem, hogy a Lenovo laptopok oldalán, talán tölő csatlakozó mellett van egy kis gomb amit tollal tudsz benyomni, azzal bekapcsol és usb-ről bootol).
2016. márc. 8. 19:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Eddig is Windows 7 volt rajta, ami nagyon sokáig működött is tökéletesen. Azonban egy idő után néhány program nem működött megfelelően, és lassú lett a gép. Ezért úgy döntöttem, hogy mindent, ami addig rajta volt, letöröltem az operációs rendszerrel együtt, és mivel nincs telepítő CD-m ezért torrenttel próbáltam csak a gépről elindítani a telepítést, most viszont Be sem tudom kapcsolni a hiba miatt, kérem, aki tudja, hogy oldjam meg ezt a helyzetet (lehetőleg telepítő CD nélkül, vagy anélkül, hogy szét kellene szednem a gépet), az jelezze nekem!
2016. márc. 9. 17:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem értem.. mivan? Letöröltél mindent a gépedről még az oprendszert is? Hogy? Maga a Windows nem engedi a rendszermeghajtót formázni... Akkor hogy töltöttél le rendszert???
2016. márc. 9. 17:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha nem értesz hozzá f***nak csináltad.

Szerezz egy lemezt, bootold arról, formázd a winyot, aztán telepítsd fel rá

NINCS más megoldás

2016. márc. 10. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!