Windows 7 újratelepítés miért hibás?
Figyelt kérdés
Ma CD-ről telepítettem újra a windows 7-et a laptopomon. (Home Premiumot) Azonban újratelepítés után a képernyő felbontást csak 800×600 és 1024×768 méretben engedi. A LAN drivert telepítettem fel, amit nem érzékel a gép. (újraindítás után) Mi lehet a baj? Azt hozzá kell tennem, hogy telepítés közben a laptopot megmozdítottam (hogy kapjon levegőt, mert túlmelegedik) és a CD karc hangot adott ki egy tizedmásodpercig. De a CD nem karcos, úgyhogy nem értem. :(2015. szept. 1. 19:37
1/9 Neuhauser László válasza:
Videókártya driver
LAPTOP?
Akkor gugli:
Laptop márkája széria driver windows 7
Vagy egyből a gyártó honlapjára felmész, és ott megkeresed a tiedet, majd leszeded a drivereket (Videó, hang, chipset, lan, wlan, stb)
2/9 A kérdező kommentje:
Thanks!
Nvidia vagy Intel VGA-t töltsek le? Mindegy?
2015. szept. 1. 19:44
3/9 anonim válasza:
Szerintem jobban járunk, ha megmondod a laptop típusát. A CD-nek meg nem lett baja, nyugi.
4/9 A kérdező kommentje:
Acer Aspire 5742G
Azért kérdezem, mert egyik 74, másik 347 MB.
2015. szept. 1. 19:48
5/9 Neuhauser László válasza:
6/9 A kérdező kommentje:
Mindegy melyik VGA driver?
2015. szept. 1. 19:55
7/9 Gábor_79 válasza:
Először az integráltat, utána a külsőt.
8/9 A kérdező kommentje:
Intel Chipset szükséges?
2015. szept. 1. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!